Neler Yeni

Xiaomi Tv Max 86'' 4K UHD Televizyon 54.999,95 TL

Reaksiyon skoru
67
Cihaz hakkında pek inceleme yok ben kararsız kaldım alıp almama konusunda link;

Ben biraz büyüklükten dolayı kararsız kaldım aslında :) Mevcut salon düzenimde yaklaşık 2.9 - 3M mesafeden izlemem gerkeecek emin olamadım yorar mı diye. 1-2 M daha mesafe olsa yapıştırır geçerdim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cihaz hakkında pek inceleme yok ben kararsız kaldım alıp almama konusunda link;
Bence teknik özelliklerine göre kağıt üstünde iyi bir ürün. Hem 86 inç, 4K panel, 120Hz yenileme hızı, 4 çekirdekli cpu, 3 gb ram, 32gb hafıza bence gayet iyi. 60 70 inç televizyonlar zaten bu fiyattan daha pahalıya satılıyor

Ben biraz büyüklükten dolayı kararsız kaldım aslında :) Mevcut salon düzenimde yaklaşık 2.9 - 3M mesafeden izlemem gerkeecek emin olamadım yorar mı diye. 1-2 M daha mesafe olsa yapıştırır geçerdim diye düşünüyorum.

65 inç bile büyükken 86 inç oldukça büyük umarım planlamasını yapmışsınızdır..

En az 5 metre üstü izleme gerekir buna 😁 yakından pek de iyi görünmez. Bütün TV lerin ortak özelliği

Parelel ithalat ürün. Herhangi bir arızada elinizde kalır. Evet özellik olarak çok iyi ama bu kadar parayı riske edemem doğrusu.

Özellikler kağıt üstünde çok iyi lakin hiç yorum ve deneyim olmaması soru işareti.. bu yüzden biraz kumar gibi geliyor bana.

Çok hoş duruyor. Fiyatına göre iyimiş.

Geri