Neler Yeni

Xiaomi wifi sinyal güçlendirici ethernet kablosu var mı

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
PC alıcam wifi adaptörüm yok ama wifi sinyal güçlendiricim var modem evin diğer ucunda wifi sinyal güçlendirici alıp ethernet kablosu yapabilirmiyim ondan?

Farway

80+ Silver
PC alıcam wifi adaptörüm yok ama wifi sinyal güçlendiricim var modem evin diğer ucunda wifi sinyal güçlendirici alıp ethernet kablosu yapabilirmiyim ondan?
Evde fazla modem varmı

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde fazla modem varmı
1 tane var o da televizyona bağlı tivibu almıştın yanında verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani modemi taşıyamam odama

ethernet girişi var mı xiaomi wifi sinyal güçlendirci pro da

Farway

80+ Silver

ethernet girişi var mı xiaomi wifi sinyal güçlendirci pro da
Xiaomi Wifi güçlendiricide etharnet girişi yok yani olmaz.
Bir modem olsa diğer modemden oraya bir etharnet kablosu çeker hem bir wifi noktası oluşturur hemde kablolu bağlantı yapabilirdiniz.Bütçe varsa ucuz yollu bir modem ile yapabilirsiniz

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Xiaomi Wifi güçlendiricide etharnet girişi yok yani olmaz.
Bir modem olsa diğer modemden oraya bir etharnet kablosu çeker hem bir wifi noktası oluşturur hemde kablolu bağlantı yapabilirdiniz.Bütçe varsa ucuz yollu bir modem ile yapabilirsiniz
50TL civarı sağlam wifi adaptör varmı usb şeklinde?

Farway

80+ Silver
50TL civarı sağlam wifi adaptör varmı usb şeklinde?
Bilmiyorum o yğzden öneride yapmayayım ama modem ile pc çok uzaksa wifi adaptörü çok işinize yaramaz hız sorunu ping ve kopmalar yaşayabilirsiniz sadece bunu söyleyebilirim

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Bilmiyorum o yğzden öneride yapmayayım ama modem ile pc çok uzaksa wifi adaptörü çok işinize yaramaz hız sorunu ping ve kopmalar yaşayabilirsiniz sadece bunu söyleyebilirim
Kardeşim şöyle diyim ben xiaomi wifi güçlendirici aldıktan sonra wifi adaptörla bağlansam çok olur mu ping hocam

Farway

80+ Silver
Kardeşim şöyle diyim ben xiaomi wifi güçlendirici aldıktan sonra wifi adaptörla bağlansam çok olur mu ping hocam
Hee araya bir de onu takacaktınız dimi pardon
Yani daha iyi bir sinyal alıcağınız için biraz daha sağlıklı olacaktır ama hiçbir şekilde kablolu bağlantının yerini tutmayacak.En basiti ben telefon ile modemimin dibinde 26 27 mbit internet alırken diğer odadaki pc me baktığımda 47 48mbit alıyorum aradaki 20 mbit forumdaki çoğu kişinin hızı değil.

Dostum odanda wifi olması şart değilse sadece modemden odana gelecek bir etharnet kablosu çekip pc ne bağla olsun birsin 0 kayıp 15 lira masraf

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Hee araya bir de onu takacaktınız dimi pardon
Yani daha iyi bir sinyal alıcağınız için biraz daha sağlıklı olacaktır ama hiçbir şekilde kablolu bağlantının yerini tutmayacak.En basiti ben telefon ile modemimin dibinde 26 27 mbit internet alırken diğer odadaki pc me baktığımda 47 48mbit alıyorum aradaki 20 mbit forumdaki çoğu kişinin hızı değil.

Dostum odanda wifi olması şart değilse sadece modemden odana gelecek bir etharnet kablosu çekip pc ne bağla olsun birsin 0 kayıp 15 lira masraf
yani evin içine 40m kablo çekmekte istemiyorum bir şey dökülür çocuk var , zarar görür diye korkuyorum en kolayı ethernet kablosu 30tl 40m kablolar çekilebilir

yani evin içine 40m kablo çekmekte istemiyorum bir şey dökülür çocuk var , zarar görür diye korkuyorum en kolayı ethernet kablosu 30tl 40m kablolar çekilebilir
homeplug var prizden ethernet yapabilirsin onu denicem

Top Bottom