Neler Yeni

Yardım Xiaomi x3 Pro hızlı şarj sorunu

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Telefonu alalı 1 hafta oluyor normalde hızlı şarjda sorun yoktu bugün sabah taktığımda hızlı şarj olmuştu ama öğlen ve şimdilerde hızlı şarj olmuyor acaba hava sıcaklığı ve telefon sıcaklığından olabilir mi?

Hızlı şarj olurken şarjın yanında küsüratıda yazar hızlı hızlı yükselirdi ama şimdi o yok küsürat yazmıyor normal şarj oluyor

Şimdi böyle normalde 97. Yanında küsürat yazıp yükselirdi

IMG-20210711-WA0005.jpg

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,506
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bazen güncelleme yapıyor xiaomi küçük güncellemeler. Onlardan doğan problemler olabiliyor. Bi kaç güne düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu
Telefonu alalı 1 hafta oluyor normalde hızlı şarjda sorun yoktu bugün sabah taktığımda hızlı şarj olmuştu ama öğlen ve şimdilerde hızlı şarj olmuyor acaba hava sıcaklığı ve telefon sıcaklığından olabilir mi?

Hızlı şarj olurken şarjın yanında küsüratıda yazar hızlı hızlı yükselirdi ama şimdi o yok küsürat yazmıyor normal şarj oluyor

Şimdi böyle normalde 97. Yanında küsürat yazıp yükselirdi

Alıntıyı görüntüle
sürekli hızlı şarj etmek telefonun bataryasının ömrünü kısaltır 1 günden 1 kereden fazla hızlı şarj etmeni önermem

Aware

80+ Silver
sürekli hızlı şarj etmek telefonun bataryasının ömrünü kısaltır 1 günden 1 kereden fazla hızlı şarj etmeni önermem
Hayır yeni olan bataryalarda bu sorunlar ortadan kalktı. Eski telefonlarda bu geçerliydi. Yanlış bilgilendirme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu
Günde 2- 3 defa falan şarjı çabuk bitiyor
oyun oynuyorsun sanırım çünkü benim redmi5 plus 64 gb bile 1 gün rahat yetiyor aktif kullanma rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır yeni olan bataryalarda bu sorunlar ortadan kalktı. Eski telefonlarda bu geçerliydi. Yanlış bilgilendirme.
bana telefoncu demişti o yüzden söyledim sorun da bu yüzden olabilir

Aware

80+ Silver
oyun oynuyorsun sanırım çünkü benim redmi5 plus 64 gb bile 1 gün rahat yetiyor aktif kullanma rağmen

bana telefoncu demişti o yüzden söyledim sorun da bu yüzden olabilir
Sanmıyorum ,güncel bir telefon. Abartıya kaçılmadığı sürece sıkıntı olmaz. Sadece 0 a düşürmemek ve telefon şarjda kullanmamak lazım.

Yapmanız gerekenler: şarjda telefonu kullanmamak , telefonu sıfıra düşürmemek.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Sanmıyorum ,güncel bir telefon. Abartıya kaçılmadığı sürece sıkıntı olmaz. Sadece 0 a düşürmemek ve telefon şarjda kullanmamak lazım.

Şarjda oynamıyorum 15 olunca takıyorum 80 olunca çıkartıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu

bence günde 3 kez hızlı şarj abartı ve %100 olması bekliyor sanırım

Top Bottom