custom rom at telefonun güzelYaani ne diyebilirim ki artık lanet Xiaomi nin bugları,donması,durduk yere uygulamadan atması vs. Artık beni gına getirtti.
Sizce iPhone'a geçmeli miyim?
(Cihazım Xiaomi 11T)
O nasıl atılıyor hacıBende şuan aynıyım sürekli hata veriyor donuyor ama senin cihaz güzel rom at düzelmezse ios yolu gözüküyor
Hee rom atmak uğraştırır ya bide heralde yapmışlar düzelmemişBende şuan aynıyım sürekli hata veriyor donuyor ama senin cihaz güzel rom at düzelmezse ios yolu gözüküyor
Custom rom atsam Teli satacağım vakit satamam ama bide tel YD kayıtlı cihaz kayıt gidebilir riskli işcustom rom at telefonun güzel
Telefonun donanımı baya güzel ama MIUI malesef herşeyi mahfediyor. Siz en iyisi bilgisayar ile telefona custom rom yükleyin. Tabii YD falan değilse.Yaani ne diyebilirim ki artık lanet Xiaomi nin bugları,donması,durduk yere uygulamadan atması vs. Artık beni gına getirtti.
Sizce iPhone'a geçmeli miyim?
(Cihazım Xiaomi 11T)
O zaman bütçeme göre ios cihaz al bende öyle yapacağım sonra zamanla yükselteceğim ama yinede bir daha dene costum rom uO nasıl atılıyor hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hee rom atmak uğraştırır ya bide heralde yapmışlar düzelmemiş
Valla hocam ben artık riske bulaşmaktan bıktım ben telefonu güncellemeye korkuyorum kayıt gidebilir diyeKardeşimin telefonu da yd kayıt rom attım ben sıkıntı olmadı ,ama riskli evet
Direnç değil normal kayıtKardeşimin telefonu da yd kayıt rom attım ben sıkıntı olmadı ,ama riskli evet
Sizin cihaz direnç yerine yazılım ile imei atildiysa zaten elinde miui orjinal değildir
Yd pişmanlıktır hocam ,birdaha uzak durun.Valla hocam ben artık riske bulaşmaktan bıktım ben telefonu güncellemeye korkuyorum kayıt gidebilir diye
Güncelleme yapılıyor ama indir desem şimdi indirirKardeşimin telefonu da yd kayıt rom attım ben sıkıntı olmadı ,ama riskli evet
Sizin cihaz direnç yerine yazılım ile imei atildiysa zaten elinde miui orjinal değildir
En iyisi Tr İphone X almak yaYd pişmanlıktır hocam ,birdaha uzak durun.
Yazılımı kontrol edin zaten orjinal olmayabilirValla hocam ben artık riske bulaşmaktan bıktım ben telefonu güncellemeye korkuyorum kayıt gidebilir diye
Direnç değil normal kayıt
Iphone x de fazla geri kaldı ,en azından 11 olsa fena olmaz ama bütçeye bağlı tabi kiGüncelleme yapılıyor ama indir desem şimdi indirir
En iyisi Tr İphone X almak ya