Aizen 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,167 Dahası Reaksiyon skoru 556 İsim Harun Kayatekin 8 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Xigmatek beast 4 rgb kasasını kullanıyorum ve hdd vidalamasını yapamıyorum delikleri uyuşmuyor kasanın ve hdd nin kasayı kullanan varsa sorumu cevaplarsa sevinirim.
Arkadaşlar Xigmatek beast 4 rgb kasasını kullanıyorum ve hdd vidalamasını yapamıyorum delikleri uyuşmuyor kasanın ve hdd nin kasayı kullanan varsa sorumu cevaplarsa sevinirim.
memoliady 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 830 Dahası Reaksiyon skoru 431 İsim mehmet adıyman 8 Nisan 2020 #2 Vidalı değil kızaklı. Sol alttaki gördüğün bölmeye takacaksın. Kasa yanında aparatları gelmiş olması laızm.
Vidalı değil kızaklı. Sol alttaki gördüğün bölmeye takacaksın. Kasa yanında aparatları gelmiş olması laızm.
memoliady 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 830 Dahası Reaksiyon skoru 431 İsim mehmet adıyman 8 Nisan 2020 #3 Vidalı değil kızaklı. Sol alttaki gördüğün bölmeye takacaksın. Kasa yanında aparatları gelmiş olması laızm.
Vidalı değil kızaklı. Sol alttaki gördüğün bölmeye takacaksın. Kasa yanında aparatları gelmiş olması laızm.