Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Şu soğutucu alınır mı?
300tl taş çatlasın 350tlKaç TL onu da yazsana
Ya soğutmasından çok sessizlik istediğim için sıvı soğutucu arıyorum. Kasada 240mm takacak yer yok.2. el mi alacaksın? O fiyatlara alınır ryzen 5 2600 için kullanacaksan idare eder ama denemeden alma yine de.
Şöyle özetleyim, wraith prism'i satıp azcık eklemeyi düşünüyorum. Maks bütçem 450 desem yeridir. Aslında 1 ay daha idare edersem çok rahat 2k üstüne çıkar bütçem ama aileme para veriyorum.Max bütçen ne?
Sıvı soğutucuda kararlıyım ya. Kasa Dark Sub Zero. Üst kısımda 120mm yer var fan ya da radyatör takmak için. Aslında sığar mı bilmiyorum ama ön kısımda epey boşluk var. Oraya 240mm sığdırabilirim ama oda işlemciye acayip uzak kalıyor. Pompanın hortumlarının da yetişmesi gerek.Wraith prism fan ayarıyla oyna bence bios üzerinden.
Mesela 60 dereceye kadar %40 sabit çalışsın sonra 80 derecede %100 çalışsın.
450 TL'ye alacağın soğutucuların daha sessiz olacağını sanmıyorum.
Biraz daha para biriktirip e sport duo felan alabilirsin.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz daha ucuz derse 224xt de olur.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Ya da 578 TL 120mm sıfır soğutucu al ikinci el xigmatek alacağına.
ama kasanı da belirt sonra uyum problemi yaşama. Her soğutucu her kasaya olmaz.
Şu arctic baya taştaşlı bişiye benziyor. Ben en iyisi bir ay daha idare edeyim. Soğutucu alacağım vakit konu açarım tekrardan. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim dostumBu gördüğün hava soğutmalar 120mm sıvı soğutmalardan çok daha iyidir ve pompa sesi olmadığı için daha sessizdir. Yine de sen bilirsin.
Yaptım yaptım. Onda sorun yok. Gündelik kullanımda sorun yok. Ama after effectsten bişi rendera koyuyorum 4-5 saat sürecek bir şekilde dereceler 75'e dayanınca çok ses yapıyor. Yaz geldi Mersin sıcağında yanıyor bilgisayar. Yan kapağı açık kullanıyorumFan ayarı yap yapmadıysan boştayken ses çıkarmayacak şekilde ayarlayabilirsin ama yükte her türlü yine ses yapar wraith prism.