Neler Yeni

Xioami redmi 10 alınır mı? arkadaşlar tavsiyeleriniz şikayetleriniz nelerdir

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ahmet Yıldırım
Sizin telefonlarınız neden ısınmıyor onu bilemem oturdum iki hafta boyunca saatlerce yorum okudum, fiyat karşılaştırdım, özellik karşılaştırdım ve vardığım sonuçta media tek helio içeren telefonların çok ısındığı instagram gibi yerlerde gezinirken bile telefonun 42 derecelere kadar ulaştığını gördüm. Bu sadece xiaomi teledonlara özgü bir özellik değil. Mediatek helio işlemcisine sahip telefona özgü bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki niye ısınmıyor bilarder :D
Öncelikle senin kullandığın telefon xiaomi redmi note 10 pro modeli. Daha telefonunun adını tam bilmiyorsun. Redmi 10 pro diye bir telefon yok. Ayrıca senin kullandığın Xiaomi redmi note 10 pro telefonda Snapdragon işlemci ısınmaması normal. İnsanları yanlış bilgilendirmeden önce doğru düzgün anlayıp cevap yazın. Zaten bütçesi kısık insanları bir de zor duruma sokup küstah küstah gülücük atıyorsun. Yanlış bilgilendirme yapma.

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Sizin telefonlarınız neden ısınmıyor onu bilemem oturdum iki hafta boyunca saatlerce yorum okudum, fiyat karşılaştırdım, özellik karşılaştırdım ve vardığım sonuçta media tek helio içeren telefonların çok ısındığı instagram gibi yerlerde gezinirken bile telefonun 42 derecelere kadar ulaştığını gördüm. Bu sadece xiaomi teledonlara özgü bir özellik değil. Mediatek helio işlemcisine sahip telefona özgü bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle senin kullandığın telefon xiaomi redmi note 10 pro modeli. Daha telefonunun adını tam bilmiyorsun. Redmi 10 pro diye bir telefon yok. Ayrıca senin kullandığın Xiaomi redmi note 10 pro telefonda Snapdragon işlemci ısınmaması normal. İnsanları yanlış bilgilendirmeden önce doğru düzgün anlayıp cevap yazın. Zaten bütçesi kısık insanları bir de zor duruma sokup küstah küstah gülücük atıyorsun. Yanlış bilgilendirme yapma.
kısaltıyorum neden uzun uzun yazayım kardeşim kullnadığım telefonu emin ol biliyorum

4 tane rengi var. 5.500'e alabileceğiniz düzgün telefonların 2 tanesinden biri oluyor kendisi. Ötekisi ise tecno pova neo 2 oluyor ama en mantıklısı infinix hot 20 rami, kamerası ve dts olmasından dolayı.
Hocam herkes bisey onerdi
Benim marka takintim yok
Kamera pek önemli değil zaten bu fiyattaki tellerin kamerası iyi
Önemli olan performans
Xiaomi redmi10mu
Samsung m14mu
Realme c55mi
Yoksa sizin attiginizmi
Maks cikabilcegim fiyat realme
2.el yada kacakmi alsamki

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Benim marka takintim yok
Önemli olan performans
Xiaomi redmi10mu
Samsung m14mu
Realme c55mi
Yoksa sizin attiginizmi
M14'ü öneririm.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ahmet Yıldırım
Benim marka takintim yok
Önemli olan performans
Xiaomi redmi10mu
Samsung m14mu
Realme c55mi
Yoksa sizin attiginizmi
Ben en son kararımda m14 aldım. Şarjı bayağı uzun gidiyor. Kamera ortalama gibi. Bu fiyatta alabileceğin telefonlardan biri. En son değerlendirmelerine bakıp m14 alabilirsin işlemci olarak A23 modelinden yüksek. Amoled bir ekran değil ama sıkıntı çıkaracağını sanmam. Oyun konusunda pek bilgim yok biz günlük kullanım için almıştık. Biraz büyük ve kalın bir telefon içinden şarj adaptörü çıkmıyor. 25 w adaptır almanız gerekli. İçinden çıkan kablo type-c'den type-c'ye.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,321
İsim
uwu
Benim marka takintim yok
Önemli olan performans
Xiaomi redmi10mu