Neler Yeni

XPG KYBER MESH kasaya Inno3d rtx4070s sığar mı ?

Ps4cü35

80+ Bronze
Selamlar pc sipariş ettim kasa ve ekran kartı yukarda belirttiğim gibi Sığar mı acaba sığarsa sarkma braketi falan takılması gerekiyor mu?
Takılırsa nerden alabilirim veya takılması şart mı 5-6 yıl boyunca uzun ömür götürmesi gerekiyor bu sistemin.
Ekran kartım muhtemelen 3 Fanlı.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
3 fanlı olduğuna emin misiniz gelecek kartın neyse 3 fanlı da olsa sığar 330mm desteği var. takarsanız sağlıklı olur aparat linki.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kasanın resmi sitesinden Ekran kartı desteklenen uzunluğa ve aynı şekilde ekran kartının teknik detaylarından uzunluğuna bakarak anlayabilirsin. Sarkma sorununa gelecek olursak 3 fanlı 4000 serisi biraz ağır ve kalın oluyor. Sarkmayı herkes dert etmiyor ama senin için önemli bir durum ise 150-250 TL arasına ucuz destek çubukları satılıyor uzun ve kısa olarak internette. Onları temin edebilirsin.

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın resmi sitesinden Ekran kartı desteklenen uzunluğa ve aynı şekilde ekran kartının teknik detaylarından uzunluğuna bakarak anlayabilirsin. Sarkma sorununa gelecek olursak 3 fanlı 4000 serisi biraz ağır ve kalın oluyor. Sarkmayı herkes dert etmiyor ama senin için önemli bir durum ise 150-250 TL arasına ucuz destek çubukları satılıyor uzun ve kısa olarak internette. Onları temin edebilirsin.
Yok hocam ekran kartı nasıl takılır videosu izlerken baktım adamlar yazmış işte bu nasıl takılmaz videosu olmuş bu ekran kartı çok sürmez anakart 1 yıl dayanmaz gibi şeyler yazmışlar ben öyle bir sorunla karşılaşmak istemediğim için öyle yoksa oyunuma bakarım keyfime bakarım yani ama yorumlar beni ürküttü

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok hocam ekran kartı nasıl takılır videosu izlerken baktım adamlar yazmış işte bu nasıl takılmaz videosu olmuş bu ekran kartı çok sürmez anakart 1 yıl dayanmaz gibi şeyler yazmışlar ben öyle bir sorunla karşılaşmak istemediğim için öyle yoksa oyunuma bakarım keyfime bakarım yani ama yorumlar beni ürküttü
O zaman hocam arkadaşın attığı linkteki gibi ucuz yollu bir destek aparatı içini rahatlatacaktır

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hocam arkadaşın attığı linkteki gibi ucuz yollu bir destek aparatı içini rahatlatacaktır
Kasanın sitesini bulamadım uğraştırıyorum kusura bakma fakat link atabilme şansın var mı yada desteklendiğine dair

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,342
Üyeler
164,824
Son üye
Daslernen
Top Bottom