Neler Yeni

Xpg summoner yazılım hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Klavyem xpg summoner. Yazılımını yüklüydü ve herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. Yeni firmware uptade'inden sonra bu hatayı almaya başladım. Klavyenin her tuşuna bastığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü var mıdır yoksa programı sileyim mi ? IMG_20200922_135813.jpg

furkngrsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Gürsoy
Klavyem xpg summoner. Yazılımını yüklüydü ve herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. Yeni firmware uptade'inden sonra bu hatayı almaya başladım. Klavyenin her tuşuna bastığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü var mıdır yoksa programı sileyim mi ?Alıntıyı görüntüle
Dün yükledim aynı hata bende de var misafir olarak devam et diyip kullanıyorum uygulamayı. Şunu sorucam hocam sana, sende ses tekerliği takılması gibi bi durum var mı? Mesela sesi hafif açıyorum bi anda 100 e kadar dayanıyor eski yazılımı yüklediğimde bu sorun ortadan kalkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün yükledim aynı hata bende de var misafir olarak devam et diyip kullanıyorum uygulamayı. Şunu sorucam hocam sana, sende ses tekerliği takılması gibi bi durum var mı? Mesela sesi hafif açıyorum bi anda 100 e kadar dayanıyor eski yazılımı yüklediğimde bu sorun ortadan kalkıyor.
Bu olaya sinirlendim yazılımı komple sildim. Ses tekerleğini biraz oynatınca bazen ya komple sesi kapatıyor ya da fullüyor. Yeni bi uptade gelince yüklerim uygulama hala sıkıntılı. Ne otomatik giriş var ne de rgb profili kaydetme. O kadar uğraşıp 5 tane rgb ayrıca 2 tane de makro profili yaptım kaydettim pc yi kapa aç yapınca hepsi gitmiş. Düzeltilmesi gerekiyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,748
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom