❌İndirim Bitti! Xrades 120x60 Mousepad 212 TL

r4NG3r

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,602
çok büyük değilmi ya

çok büyük değilmi ya
benim masa 200x60,daha önce 70 30 ve 90 40 mousepad kullandım birisi çok küçük geldi diğeride masayı tam kaplamadığı için monitör felan yamuk duruyordu en mantıklısı bu benim gibi büyük mousepad arayanlar için bayağıdırda takip ediyordum iyi denk geldi

benim masa 120x60 acaba alsam mı kasa falan da masada çünkü :D

masam 90x50 imiş ydwuqvHDVQDWQvhdwqYHU

90x40 kullanmak imkansız aga monitör yamuk duruyor onu geç klavye mouse sığıyorda sen o klavye mouse u omuz hizana göre koyunca mouse hareket alanın aşırı dar oluyor klavye mouse u dip dibe kullanabilen olursa rahat edebilir fakat en rahatı 120x60 ben şuan kullanıyorum hepsi eşit yükseklikte aynı mousepad de ve alanım geniş

60x120 olması bi avantaj ama şimdi rgb li falan da mı olsa diye de içime bi soru işareti düşmüyor değil yani

60x120 olması bi avantaj ama şimdi rgb li falan da mı olsa diye de içime bi soru işareti düşmüyor değil yani
70 30 veya 90 40 rgbli bakabilirsin o zaman kasanın altında olmaz harbiden psu fanı felan sürekli mousepade üfleyecek kasadan dolayı ezilecek vb

70 30 veya 90 40 rgbli bakabilirsin o zaman kasanın altında olmaz harbiden psu fanı felan sürekli mousepade üfleyecek kasadan dolayı ezilecek vb
Ayn bende de böle oldu kasa masanın üstündeydi pad ise altındaydı eziliyor ve çok pis tozlanıyordu kasa yamuk duruyor her elim deydiğinde tahtaravalli gibi sallanıyordu bende pad kestim
.d

Keşke almaz olaydım mousepad yamulmuş halde geldi onu değiştirdim yenisi geldi şimdi bundada ayakkabi izi var sanirim kasitli yapiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,130
Üyeler
186,993
Son üye
CokCimri
Geri