Neler Yeni

Xr'dan Mi 12t'ye geçmek mantıklı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
Başlıkta yazdığım gibi şuanki telefonumu satıp üstüne ekleyip 12 t ye geçmek mantıklı mı ?

şahin doğan

80+ Platinum
Ne kadar ekleyeceğine bağlı olarak mantıklı.

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
1220x2712 nerdeyse 2k :D
Çözünürlük olarak evet ama pixel dizilimi olarak değil. Tam olarak 2K ekran ve üstüne çıkıldığında pixel dizilimi değişiyor kalite için. O yüzden 2K ile alakası yok çözünürlüğün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
daha önce iphone'dan nefret eden birisi olarak 6s - 6 ve 11 sahibi oldum iphone'da video çekim ve fotoğraf kalitesi gerçekten hoş fotoğrafçılık ile ilgilenen birisi olarak iphone'lar bu konuda gerçekten başarılı . İnstagram'ı genel olarak sık kullanıyorsan ve story paylaşıyorsan iphone dışındaki hangi cihazı denediysem hikaye atarken deli gibi titremeleri yansıtıyor stabile etmiyor bu konuda bilgin olsun şuanda da oppo a55 kullanıyorum iphone 11 i satıp fujifilm xt2 makine almıştım fotoğraf ve video için . daha sonra onuda satıp 6750xt :D kötü bir serüven bendeki xr'dan geçilebilir mi ? bana sorarsan sıkıldıysan geç tabi ki . şarj durumun vs düzelir belki adaptör taşımak zorunda kalmazsın onun dışında iphone'a tekrar dönmek istersen bu sene başından sonra daha da zorlaşır diye tahmin ediyorum hakkında hayırlısı . :D ben şuanda 13pro istiyorum deli gibi :D iphone'dan başka kullanıyorum tabi ki oppo var memnunum alo desin yeter bana :D

Top Bottom