Neler Yeni

XS MAX Mİ? GİRİŞ-ORTA SEVİYE ANDROİD Mİ?

cyberman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuz Çağ
Dostlar bütçe 12-13k civarı easycepten xs max almayı düşünüyorum.

Ama kafamda takılıyor çıktığı dönemin en üst seviye telefonunu almak mı yoksa şuan çıkan giriş ve orta seviye android telefonlar mı karar veremiyorum…

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru

Ama kafamda takılıyor çıktığı dönemin en üst seviye telefonunu almak mı yoksa şuan çıkan giriş ve orta seviye android telefonlar mı karar veremiyorum…
O bütçe ile easycep değilde sahibinden temiz bir iphone 11 almanı öneririm. Arkadaşım 14 k ya 10 günlük iphone 11 satıyor nokta hata yok. Sizde 10 günlük değil gider 6 aylık düzgün bir cihaz alırısınız. İkinci ele kayacaksanız sahibinden almanız daha mantıklı. Easycep gibi siteler yenilenmiş satıyor ancak orjinal parça kullanmıyorlar. Örneğin kozmatik sıfır olsun diye dış kasayı değiştiriyorlar 600 tl ye satıyolar kasa mesela ancak replika. Çoğunlukla bu yüzden wifi ve şebekede tam verim alamıyor telefonlar.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

andorid'den ios ekosistemine geçtim gayet mutluyum xs max gayet güzel bir cihaz Fakat o bütçeye Xs Max almanızı tavsiye etmem easycep'e de güven olmaz pek şahsen içine orijinal parça olup olmadığını bilemezsiniz. O bütçelere biraz daha bekleyip sahibinden , letgo gibi sitelerde eğer ist. ankara antalya gibi yerlerde oturuyorsanız çok rahat o fiyatlara 11 bulabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Ben büyük kullanmak istiyorum bütçemide arttıramam diyorsanda eski kayıt bir yurt dışı iphone 11 pro max alabil

Ben büyük isitiyorum 11 yetmez de diyorsan. Eski kayıt bir yurt dışı iphone 11 pro max bakabilirsin. Eski kayıtlı bulduğun sürece yurt dışı olup olmaması sana bir sorun teşkil etmez.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Xs felan şarj olayı sıkıntı.İkinci el 11 almak en mantıklı hareket olur.

Top Bottom