Merhaba. Benden hoşlandığına emin olduğum bir kız var. Arada kampüsün içinde gözgöze geliyorduk falan. Daha sonra ortak bir arkadaşım kızın benden hoşlandığını söyledi. Kız benim de hoşuma gidiyor bu arada. Herneyse bugün baktım 2 kişi oturuyorlar yanlarına gittim. 5 dk falan oturduk. Ama kız, asla ve asla muhabbete dahil olmadı. Gözgöze bile gelmedik ya. Başka yerlere bakıyo sigara içiyo falan delircektim. En sonunda ortak arkadaşımız, benim dersim var dedi. Kız, daha arkadaşı kalkmadan benimde dersim var deyip, arkadaşıyla beraber gitti. 1 sn bile yalnız kalamadık Şu an kıza inanılmaz tilt oldum bayağı da soğudum. Şimdi benim burda ne yapmam lazım bana akıl verin abiler ablalar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Zamana birak ugrasma abiMerhaba. Benden hoşlandığına emin olduğum bir kız var. Arada kampüsün içinde gözgöze geliyorduk falan. Daha sonra ortak bir arkadaşım kızın benden hoşlandığını söyledi. Kız benim de hoşuma gidiyor bu arada. Herneyse bugün baktım 2 kişi oturuyorlar yanlarına gittim. 5 dk falan oturduk. Ama kız, asla ve asla muhabbete dahil olmadı. Gözgöze bile gelmedik ya. Başka yerlere bakıyo sigara içiyo falan delircektim. En sonunda ortak arkadaşımız, benim dersim var dedi. Kız, daha arkadaşı kalkmadan benimde dersim var deyip, arkadaşıyla beraber gitti. 1 sn bile yalnız kalamadık Şu an kıza inanılmaz tilt oldum bayağı da soğudum. Şimdi benim burda ne yapmam lazım bana akıl verin abiler ablalar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
yapcak bir sey yok abiZamana birak ugrasma abi
Insan oğlu boyle abi