Neler Yeni

yağmacı vandal alıcam 25vp eksik! (verdiler)

01adanalı

80+ Silver
Veriyorlar Rito adam ya .

war20anty

80+ Bronze
İroni olduğunu anlamam için illa ki ünlem koymama gerek yok, Riot'un bu yaptığının da adil olmadığı apaçık ortada. Bir konuda yazılan her şeyi okuduktan sonra doğrusu öğrenip şov yapman da komik. Bundan sonra yazdığın şeye de yanıt vermeyeceğim. Kendi kendine tartışırsın.
Ne ironisinden bahsediyorsun kardeşim sen. Karşında ***** yok senin. Git çoluk çocuk kandır. İroniymiş. Babamın uşağına anlat ironi olduğunu. Ne kadar tehlikeli insanlarsınız siz ya!

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İroni olduğunu anlamam için illa ki ünlem koymama gerek yok, Riot'un bu yaptığının da adil olmadığı apaçık ortada. Bir konuda yazılan her şeyi okuduktan sonra doğrusu öğrenip şov yapman da komik. Bundan sonra yazdığın şeye de yanıt vermeyeceğim. Kendi kendine tartışırsın.
bilader iyimisin adamda 10 vp eksik var diyelim vandal alcak adam gidip 300 vp ye 16 tl mi vericek? bilip bilmeden konuşmayın isterseniz

-Yec

80+ Bronze
Hem saçmalamışsın hemde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.
Asıl senin bunu yazman saçmalık, ben mesajı yazarken sonuna saçmalık yazmışım. Benim dediğimi aynı şekilde bana kullanıyorsun. Komiksiniz hocam ikinizde. Bundan sonra ironi anlayışınızı bir daha gözden geçirin.

Aware

80+ Silver
Aklıma cosplay yapıp gönderen çocukalr geldi lucian cosplay o.O2

lavi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
arda görgü
Ne ironisinden bahsediyorsun kardeşim sen. Karşında ***** yok senin. Git çoluk çocuk kandır. İroniymiş. Babamın uşağına anlat ironi olduğunu. Ne kadar tehlikeli insanlarsınız siz ya!
hocam basit bi konu neden bu kadar gerildiniz ki?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bana da çok saçma geldi. saçmadan ziyade adaletsiz. tam para verenler enayi mi? onlar da 40-50 eksik bırakıp istesinler o zaman.
30-40 eksik bırakma bilerek yapılan bir şey değil ki. Sonuçta bunların paketleri var örneğin alacağın şey 1030VP ve paketlerde 1000VP ve 1500VP paketleri var. Ben şimdi 30VP eksik kalıyor diye neden ihtiyacım olmayan 470 tane VP yi fazladan alayım ki?

war20anty

80+ Bronze
Asıl senin bunu yazman saçmalık, ben mesajı yazarken sonuna saçmalık yazmışım. Benim dediğimi aynı şekilde bana kullanıyorsun. Komiksiniz hocam ikinizde. Bundan sonra ironi anlayışınızı bir daha gözden geçirin.
Hocam bilgisayarı kapatıp özel bir nörologa görünün.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Seni henüz kişiliği oturmamış biri olarak görüyorum ve susuyorum.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ben lol oynadığım zamanlarda eksik rp var diye istemiştim vermişlerdi.

Top Bottom