Neler Yeni

Yakın Kız Arkadaşa Ne Hediye Alınabilir

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba çok yakın bir kız arkadaşım var 1 hafta sonra doğum günü ona hediye almayı düşünüyorum aklımda kolye almak vardı aslında ama erkek arkadaşı var kolye almam pek mantıklı olmaz gibi başka hediye önerisi olan var mı

2mApoo

80+ Silver
Merhaba çok yakın bir kız arkadaşım var 1 hafta sonra doğum günü ona hediye almayı düşünüyorum aklımda kolye almak vardı aslında ama erkek arkadaşı var kolye almam pek mantıklı olmaz gibi başka hediye önerisi olan var mı
knk öyle bişey yapma. Empati yaparsan zaten anlarsın demek istediğimi. Kendini o kızın erkek arkadaşının yerine koy . açıkçası biri benimkine böyle yaparsa pek sakin duramam açık açık söyliyim.
Giyilebilir bişey veya akessuar almaman taraftarıyım. Daha çok arkadaşça bişey alabilirsin.

tabi diyebilirsin ne alaka benim niyetim iyi. Haklısın sonuna kadar ama devir değişti knk karşındaki pek niyetini anlayamayabilir. Ayrıca onun erkek arkadaşınada hak veriyorum. çünkü kendi kan kardeşlerinin sevdiği kıza yürüyen elemanlara denk geldim hayatımda.
Nerden tutarsan pislik içine batıyor insan.

EpicAykut

80+
oversize tshirt hoodie vs olabilir

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk öyle bişey yapma. Empati yaparsan zaten anlarsın demek istediğimi. Kendini o kızın erkek arkadaşının yerine koy . açıkçası biri benimkine böyle yaparsa pek sakin duramam açık açık söyliyim.
Giyilebilir bişey veya akessuar almaman taraftarıyım. Daha çok arkadaşça bişey alabilirsin.

tabi diyebilirsin ne alaka benim niyetim iyi. Haklısın sonuna kadar ama devir değişti knk karşındaki pek niyetini anlayamayabilir. Ayrıca onun erkek arkadaşınada hak veriyorum. çünkü kendi kan kardeşlerinin sevdiği kıza yürüyen elemanlara denk geldim hayatımda.
Nerden tutarsan pislik içine batıyor insan.
evet kanka bence de bende kendimi çocuğun yerine koyduğum için vazgeçtim zaten ne kadar tanısada beni ben olsam kardeşim dediğim adam kolye alsa garip olurum açıkcası arkadaşça ne alabilirim sence harbiden hiç aklıma bir şey gelmiyo kıyafet ve aksesuar alma demişsin onun dışında ne olur sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

oversize tshirt hoodie vs olabilir
bir hoodie de min 300-400 TL aga yaa aşırı pahalılar fdjsjfsdlşfjsşdlf

EpicAykut

80+
evet kanka bence de bende kendimi çocuğun yerine koyduğum için vazgeçtim zaten ne kadar tanısada beni ben olsam kardeşim dediğim adam kolye alsa garip olurum açıkcası arkadaşça ne alabilirim sence harbiden hiç aklıma bir şey gelmiyo kıyafet ve aksesuar alma demişsin onun dışında ne olur sence

bir hoodie de min 300-400 TL aga yaa aşırı pahalılar fdjsjfsdlşfjsşdlf
tişört bakabilirsin knk veya başka bişiler sana kalmış

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Tişört al sevdiği bir takım veya hobisi neyse onun hakkındaki bir tişört de olabilir

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bwNN

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Madame Coco dan mug al

Kapaklı Starbucks bardağına benziyende var

Strelok

80+ Silver
George Orwell'in Hayvan çiftliği kitabını al geç

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Hediye tavsiyesi vermeden önce hediye alacağın kişiyi biraz tanımamız lazım diye düşünüyorum

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Hiç bir özelliği yok ki kanka valla bir ara bilgisayar oyunu oynuyordu okul başlayınca onu da bıraktı eğlenceli hiçbir hobisi olmayan fenerli türk kızı fodjslfkjslfk bu da nasıl anlatmaysa artık

Top Bottom