slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bizim akraba vardı kendinden 6cm büyük kadınla evleniştiBoyun okeyse tipine göre muamele boyun kısaysa g.o
bizim akraba vardı kendinden 6cm büyük kadınla evleniştiBoyun okeyse tipine göre muamele boyun kısaysa g.o
Hayırlı olaun uzun ömürler(evleniyosunuz gibisağolun![]()
Boya göre olsaydı benBoyun okeyse tipine göre muamele boyun kısaysa g.o
Kadınlar erkeklerin yanında kısa olunca yakışıyor ama erkekler o ne öyle el ele tutuşurken süs k9peği gezdiriyor gibi oluyor.bizim akraba vardı kendinden 6cm büyük kadınla evlenişti![]()
O zaman tipin de iyiyse sendeElhamdülillah o yönden çok şanslıyım.
1.86![]()
Ben bi 12.Sınıfa kadar bekleyeyim diyorum ya sonuçta ben şuan 10.sınıf kız 11.sınıf derslerim vs. bahanesi yersem de üzerKadınlar erkeklerin yanında kısa olunca yakışıyor ama erkekler o ne öyle el ele tutuşurken süs k9peği gezdiriyor gibi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman tipin de iyiyse sende
Hala neyi bekliyorsun o zaman AĞĞĞGHHHHElhamdülillah o yönden çok şanslıyım.
1.86![]()
Olm utanıyorumHala neyi bekliyorsun o zaman AĞĞĞGHHHH
![]()
![]()
Doru kız dersim var diye seni atabilir umarım kız mezuna falan kalmaz her mezuna kalırsa senin için kötü bence kız üni gitmeden açıkla her şeyi yoksa Allah korusun üni de başka erkekler varBen bi 12.Sınıfa kadar bekleyeyim diyorum ya sonuçta ben şuan 10.sınıf kız 11.sınıf derslerim vs. bahanesi yersem de üzer![]()
Kalmaz zeki kızDoru kız dersim var seni atabilir umarım kız mezuna falan kalmaz her mezuna kalırsa senin için kötü bence üni gitmeden açıkla her şeyi yoksa Allah korusun üni de başka erkekler var
Utancak bir şey yok zaten 9-10 saat sonra mesaja cevap verecekleri için kime neden yazdığını bile unutuyorsunOlm utanıyorum
HahahhahaUtanmak bir şey yok zaten 9-10 saat sonra mesaja cevap verecekleri için kime neden yazdığını bile unutuyorsun
Zaten öyle yapıyorsa büyük ihtimal olmaz ama yinede dene belki olurHahahhaha![]()
![]()
Kanka sen de çok karamsarsın yiaaZaten öyle yapıyorsa büyük ihtimal olmaz ama yinede dene belki olur
Mesela ben 6 saat sonra cevap verdim biraz düşeyim dedimZaten öyle yapıyorsa büyük ihtimal olmaz ama yinede dene belki olur