Neler Yeni

Yakışmadı Asi Şehir !

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan değil oynamayan bir Hatayspor görüyorum. Yazık cidden Vida'nın elle oynayışı, Ljajic'in ceza sahasında kendini yere bırakması ve üstüne penaltı çalınmasını kimse konuşmadı farkındaysanız. Bein Sports USA olmasa Vida'nın elle oynadığı ve penaltı çalınmayan pozisyonu konuşacak olmayacak. Şu son 6-7 haftada BJK'ya olanlar herhangi başka bir takıma olsa, ülkede gündem olur onun dışında bir şey konuşulmaz ama işte bu sene herkes BJK'yı tutuyor, aklına gelebilecek herkes.
Bu arada bunları (doğruları) söylüyorum diye kızmayın BJK'lılar, şampiyonluğu hak eden bir takım varsa son haftaları saymazsak Beşiktaş'tı.
Sivaslıyım ve o maç sivas ile oynuyordu bjk vidanin eline deyiyor evet penalti olabilir ama mesafe çok yakindi penalti olmayadabilir

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
oha ama hocam bu maçı kaybetsek bile şampiyon oluruz
yo hayır şampiyon olucaksınız zaten ligde ikinci yarıya girdiğimizde belliydi o. sorun bu şeref meselesini tüm büyük takımlar kollanırken veya bu takımlara maç satılırken sadece sizin şeref mevzusu yapmanız.

yakında sizin de kollanmanız bitecek ve 'şerefli üçüncülüklerinize' döneceksiniz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beşiktaşlı low zekalı arkadaşların mesajlarını okuyunca insan ister istemez kafayı yiyor.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Yokmu bı 8 olması

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dostum senin karsında 1.takım var 6 yemesi cok normal zamaninda fb gsye 6 atti
abi hatay formda ve iyi oynayan bir takım sen ligin başındaki maçla kıyaslayamazssın. 20 yıl öncenin örneğini vermen de komik.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendi evimizde Başakşehir ve Galatasaray'ı ölümüne yendik ama niye Beşiktaş'ta böyle oldu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,213
Üyeler
161,676
Son üye
h4kanx
Top Bottom