Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Neyse sıkıntı yok Beşiktaş şimdi Ali Sami Yen Stadyumda kupa kaldırcak.
Sivaslıyım ve o maç sivas ile oynuyordu bjk vidanin eline deyiyor evet penalti olabilir ama mesafe çok yakindi penalti olmayadabilirDostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan değil oynamayan bir Hatayspor görüyorum. Yazık cidden Vida'nın elle oynayışı, Ljajic'in ceza sahasında kendini yere bırakması ve üstüne penaltı çalınmasını kimse konuşmadı farkındaysanız. Bein Sports USA olmasa Vida'nın elle oynadığı ve penaltı çalınmayan pozisyonu konuşacak olmayacak. Şu son 6-7 haftada BJK'ya olanlar herhangi başka bir takıma olsa, ülkede gündem olur onun dışında bir şey konuşulmaz ama işte bu sene herkes BJK'yı tutuyor, aklına gelebilecek herkes.
Bu arada bunları (doğruları) söylüyorum diye kızmayın BJK'lılar, şampiyonluğu hak eden bir takım varsa son haftaları saymazsak Beşiktaş'tı.
yo hayır şampiyon olucaksınız zaten ligde ikinci yarıya girdiğimizde belliydi o. sorun bu şeref meselesini tüm büyük takımlar kollanırken veya bu takımlara maç satılırken sadece sizin şeref mevzusu yapmanız.oha ama hocam bu maçı kaybetsek bile şampiyon oluruz
KAWGA fenalaşmakAha beyler kavga çıkıyor
fenerbahçeyi hırpalayan, birkaç önce galatasaraya sahayı dar eden takıma ne oldu oyuncuları pas atamıyor, kaleci hiçbir topa hareketlenmiyorDostum senin karsında 1.takım var 6 yemesi cok normal zamaninda fb gsye 6 atti
Aha beyler kavga çıkıyor
abi hatay formda ve iyi oynayan bir takım sen ligin başındaki maçla kıyaslayamazssın. 20 yıl öncenin örneğini vermen de komik.Dostum senin karsında 1.takım var 6 yemesi cok normal zamaninda fb gsye 6 atti
tineri fazla kaçırıyorlar boşver çak çakmağıBeşiktaşlı low zekalı arkadaşların mesajlarını okuyunca insan ister istemez kafayı yiyor.
Evetvesemir beşiktaşlı değil mi ?
olur hocam o da olurYokmu bı 8 olması