Neler Yeni

Yaklaşan indirim var mı beklemeye değer mi

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Merhaba! Laptop almayı düşünüyorum ve günlerdir araştırıyorum. Acaba yakında bir indirim olma ihtimali var mı? Bütçem max 40.000 TL ve peşin fiyatına taksit yapabilen yerlerde alışveriş yapabilirim. Aradığım laptop, Unreal Engine 5 ve 3D modelleme yapacak kadar güçlü olmalı. Ayrıca yazılım da yaptıracak yani bi zahmet.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Belki kasım ayında 11/11 indirimleri olur onun dışında çok bir indirim bekleme. Yılbaşında baya zam gelir ama çok geç kalma ya şimdi al ya da 11/11 bekle
Eğer 11/11 bekleyeceksen paranı altına çevir değer kaybetmesin

Claw's

80+ Silver
Kasım ayında Amazon'da oluyor da, daha 1.5 ay var. O zamana kadar koyabildikleri kadar zamı koyarlar, indirim adı altında şu anki fiyatlara satarlar.

40k param olsa şunu alırdım ben

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasım ayında Amazon'da oluyor da, daha 1.5 ay var. O zamana kadar koyabildikleri kadar zamı koyarlar, indirim adı altında şu anki fiyatlara satarlar.

Hocam amazonu telefondan açınca 8-12 ekim diye bir ibare var indirimi mi niteliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve hocam victuslardaki şu srgb olayı ne yani herkes ekranı kötülüyor ne diyorlar bunlar birisi diyor Acer alınmaz mesela

özellikleri iyimiş bu arada

Klavye RGB mi

Claw's

80+ Silver
Hocam amazonu telefondan açınca 8-12 ekim diye bir ibare var indirimi mi niteliyor

ve hocam victuslardaki şu srgb olayı ne yani herkes ekranı kötülüyor ne diyorlar bunlar birisi diyor Acer alınmaz mesela
Amazon arada Prime'a özel böyle indirimler yapıyor. Birkaç tane laptop indirime girer ama işine yaramaz. Asıl olay Kasım indirimlerinde.

40k bandındaki çoğu laptopda ips panel kullanılır. Ips panel siyahların gerçek siyah, renklerin canlı ve kaliteli gösterildiği panel tipidir.

sRgb ise laptop panelinin hangi renk skalasını gösterebildiği ile ilgili bir ölçüt. %100sRgb olması her zaman daha iyidir ama %62,5 sRgb de gayet yeterlidir. Çoğu insan aradaki farkı anlamaz zaten.

İnsanlar da Victus'ların %62,5 sRgb olmasından dolayı ekranı kötülüyor. Ekranda kötüleyecek bir şey yok. Ips panel %62,5 sRgb de son derece iyi gözükür.

Her markanın, her modelin bir eksi yanı oluyor. Acer neden alınmaz mesela, soğutması Victus'lara göre biraz daha geride. Acer laptoplar yük altında yüksek fan sesi çıkarıyor. Bu nedenler yüzünden bazı Acer laptoplar alınmaz.

Benim fiyat performans olarak en beğendiğim model Victus'lar.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
https://www.itopya.com/lenovo-loq-1...6-fhd-ips-144hz-g-sync_u26205#bTableUrunDetay bu nasıl hocam
Amazon arada Prime'a özel böyle indirimler yapıyor. Birkaç tane laptop indirime girer ama işine yaramaz. Asıl olay Kasım indirimlerinde.

40k bandındaki çoğu laptopda ips panel kullanılır. Ips panel siyahların gerçek siyah, renklerin canlı ve kaliteli gösterildiği panel tipidir.

sRgb ise laptop panelinin hangi renk skalasını gösterebildiği ile ilgili bir ölçüt. %100sRgb olması her zaman daha iyidir ama %62,5 sRgb de gayet yeterlidir. Çoğu insan aradaki farkı anlamaz zaten.

İnsanlar da Victus'ların %62,5 sRgb olmasından dolayı ekranı kötülüyor. Ekranda kötüleyecek bir şey yok. Ips panel %62,5 sRgb de son derece iyi gözükür.

Her markanın, her modelin bir eksi yanı oluyor. Acer neden alınmaz mesela, soğutması Victus'lara göre biraz daha geride. Acer laptoplar yük altında yüksek fan sesi çıkarıyor. Bu nedenler yüzünden bazı Acer laptoplar alınmaz.

Benim fiyat performans olarak en beğendiğim model Victus'lar.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Güzel, fiyatı çok iyi de satıcı itopya.
ne gibi sorun oluşturuyor hocam

mağazasına gidip alabilirim

Ayrıca attığınız victustan iyi mi? ve ssd sini yükseltebiliyormuyum

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Lenonovonun kendisiyle uğraşamazmıyım
Laptop da herhangi bir sorun çıkarsa iade almazlar, uğraştırırlar.

Ayrıca attığınız victustan iyi mi? ve ssd sini yükseltebiliyormuyum

Claw's

80+ Silver
O lenovo nun fiyatı çok iyi, laptop da iyi. Eğer sorunsuz gelirse en mantıklı tercih olur.

Attığım victus da iyidir. 2 tane 8gb ram var, bir tane ssd yuvası boşta.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
O lenovo nun fiyatı çok iyi, laptop da iyi. Eğer sorunsuz gelirse en mantıklı tercih olur.

Attığım victus da iyidir. 2 tane 8gb ram var, bir tane ssd yuvası boşta.
ahaahaha hocam teşekkür ederim sağolun fakat şu soruyu yanıtlarmısınız lenovonun ssd sini yükseltebiliyormuyum

Top Bottom