Çok ısınıyor derken hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Tam ismi modeli ne soğutucunun doğru şeklinde montajlayabiliyor musun ? Macunu kararında sürüyorsun değil mi ? Yamuk gözüküyor ama koltukta buna sebep veriyor olabilir. Detay verirsen yorum yapabilirim.Gaming gen tr den soğutucu aldım bir sebepten ötürü pc yi kargoladım geldiğinde soğtucu yamulmuştu elimle düzelttim ama cok ısınıyor para karşılığı yaparlarmı
gerçekten öyleYamuk geldiğinde elinle neden düzeltiyorsun değişim hakkın var
Kk doğru montajlıyorum ama bundan daha çok yamuktu ilk kullandığında 70 dereceydi tekrar gelince 90 lara ulaştı elimle biraz düzelttimÇok ısınıyor derken hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Tam ismi modeli ne soğutucunun doğru şeklinde montajlayabiliyor musun ? Macunu kararında sürüyorsun değil mi ? Yamuk gözüküyor ama koltukta buna sebep veriyor olabilir. Detay verirsen yorum yapabilirim.
Kk anlamadın ki düzgün geldi bidaha okuYamuk geldiğinde elinle neden düzeltiyorsun değişim hakkın var
İade alırlarmı sanmam işlemci 7600 ama assasin 120 se knk da yamulmayla alakası olabilir gitmeden önce 70 ti yamulunca 90 olduişlemcin nedir yamuk olması ısıya pek sorun etmez içindeki gaz çıkmadıkça ama iade et bence
kargo kısmını görmedim almazlar büyük ihtimal garip donanim arsivisin bi videosunda büküyolardı bişey olmamıştıİade alırlarmı sanmam işlemci 7600 ama assasin 120 se knk da yamulmayla alakası olabilir gitmeden önce 70 ti yamulunca 90 oldu