Neler Yeni

Yamulan soğutucuyu belirli bir ücret karşılığı tamir ederler mi

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
Gaming gen tr den soğutucu aldım bir sebepten ötürü pc yi kargoladım geldiğinde soğtucu yamulmuştu elimle düzelttim ama cok ısınıyor para karşılığı yaparlarmı

Ekler

• IMG_1206.jpeg
    IMG_1206.jpeg
    2.1 MB · Hit: 41

Bünyamina

80+ Platinum
Gaming gen tr den soğutucu aldım bir sebepten ötürü pc yi kargoladım geldiğinde soğtucu yamulmuştu elimle düzelttim ama cok ısınıyor para karşılığı yaparlarmı
Çok ısınıyor derken hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Tam ismi modeli ne soğutucunun doğru şeklinde montajlayabiliyor musun ? Macunu kararında sürüyorsun değil mi ? Yamuk gözüküyor ama koltukta buna sebep veriyor olabilir. Detay verirsen yorum yapabilirim.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yamuk geldiğinde elinle neden düzeltiyorsun değişim hakkın var

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ısınıyor derken hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Tam ismi modeli ne soğutucunun doğru şeklinde montajlayabiliyor musun ? Macunu kararında sürüyorsun değil mi ? Yamuk gözüküyor ama koltukta buna sebep veriyor olabilir. Detay verirsen yorum yapabilirim.
Kk doğru montajlıyorum ama bundan daha çok yamuktu ilk kullandığında 70 dereceydi tekrar gelince 90 lara ulaştı elimle biraz düzelttim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yamuk geldiğinde elinle neden düzeltiyorsun değişim hakkın var
Kk anlamadın ki düzgün geldi bidaha oku

grasdiyas

80+ Silver
işlemcin nedir yamuk olması ısıya pek sorun etmez içindeki gaz çıkmadıkça ama iade et bence

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcin nedir yamuk olması ısıya pek sorun etmez içindeki gaz çıkmadıkça ama iade et bence
İade alırlarmı sanmam işlemci 7600 ama assasin 120 se knk da yamulmayla alakası olabilir gitmeden önce 70 ti yamulunca 90 oldu

grasdiyas

80+ Silver
İade alırlarmı sanmam işlemci 7600 ama assasin 120 se knk da yamulmayla alakası olabilir gitmeden önce 70 ti yamulunca 90 oldu
kargo kısmını görmedim almazlar büyük ihtimal garip donanim arsivisin bi videosunda büküyolardı bişey olmamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,933
Üyeler
159,558
Son üye
Məxvi
Top Bottom