Yardım yan binada vdsl değil direk fiber var ama bizde adsl var ne yapacağım

Reaksiyon skoru
122
arkadaşlar direk yan binada fiber var vdsl de değil direk fiber ancak bizim binada adsl var , artık pingden ve yavaş internetten canım sıkılmaya başladı valorant tr serveri 50 ms cs avrupa svlerı 100 ms . 9 mbps download alıyorum. illa imza toplayıp genelmüdürlüğe kadar mı gitmem lazım gidersem bi faydası olurmu ? fotodaki sol binada oturuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fotodaki sol binada oturuyorum
sagdaki binada fiber var

Ekler

• fiber.PNG
    fiber.PNG
    57.5 KB · Hit: 96
  • ben.PNG
    ben.PNG
    2.6 KB · Hit: 94
eğer mahallede varsaki yan apartmanda varsa mahalledede vardır bi imza toplayın bence

eğer mahallede varsaki yan apartmanda varsa mahalledede vardır bi imza toplayın bence
usta sanki bina kutsanmış 34 35 36da yok 32. binada var sanırım binada oturan biri telekomda çalışıyomuş çektirmiş önceden

Hocam adresi göstermeseydiniz iyiydi.
Benim altyapım 76mbps yan binam ise 16. Tek çare imza toplamak. Ama onun kabul edilme, kabloların çekilmesi falan derken uzun bir süreç olur.

Benim altyapım 76mbps yan binam ise 16. Tek çare imza toplamak. Ama onun kabul edilme, kabloların çekilmesi falan derken uzun bir süreç olur.
çok saçma bi durum bi binaya geliyor diğer binadakiler mültecimi gelmyor

fotoda silinmiyo :d

arkadaşlar direk yan binada fiber var vdsl de değil direk fiber ancak bizim binada adsl var , artık pingden ve yavaş internetten canım sıkılmaya başladı valorant tr serveri 50 ms cs avrupa svlerı 100 ms . 9 mbps download alıyorum. illa imza toplayıp genelmüdürlüğe kadar mı gitmem lazım gidersem bi faydası olurmu ? fotodaki sol binada oturuyorum

sagdaki binada fiber var
Adres göründü onu bir kaldır istersen
İmza toplayıp başvrurun

Geri