Arkadaşlar 2. Ekran Bana Zarar mı Yarar mı Sizce ?
Oyun Oynuyorum Yayın Açıyorum Her Şeyi DüşünebilirsinSoruyu anlayamadım ne yaptığını belirtmemişsin ki mesela yayın mı yapmak istiyorsun sadece oyun mu oynayacaksın photoshop mu yapacaksın video mu editleyeceksin. Ne yaptığına bağlı bir şeyin yarar mı zarar mı olduğu ilk önce onu belirt.
Yayın açıyorsan 2. ekran şart çünkü chati nasıl görücen 2 de bir alt tab yaparak mı o zaman 2. ekran yararlı oyun için ben 2. monitörü en son düşünmeni öneririm pcnde eksik bir parça varsa onu tamamlarsın güçlendirirsin her şey olduktan sonra paran kalıyorsa alırsın 2. monitör ama yayın açıcam diyorsan 2. monitör işine yarar
Performansa etkisi olmaz. Sadece işinizi kolaylaştırır.Peki Oyun İçi Performansta Etkisi Nedir ?
tabii ki de performansı etkiler 1. monitörünüz 1920x1080 çözünürlüğünde, bilgisayar ona o çözünürlüğü oluşturuyor sonra 2. monitör geliyor o da 1920x1080 e bilgisayar 2 tane 1920x1080 çözünürlük oluşturmak zorunda kalıyor performansı düşürür o yüzden.Peki Oyun İçi Performansta Etkisi Nedir ?
tabii ki de performansı etkiler 1. monitörünüz 1920x1080 çözünürlüğünde, bilgisayar ona o çözünürlüğü oluşturuyor sonra 2. monitör geliyor o da 1920x1080 e bilgisayar 2 tane 1920x1080 çözünürlük oluşturmak zorunda kalıyor performansı düşürür o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani ben böyle biliyorum olayı ama çok düşüreceğini sanmam 10 fps maks düşürür . Bu konuda 2 monitörü olanlara sormanız daha iyi olur çünkü tek monitörüm var ne de olsa kesin bir şey söyleyemem.
O zaman daha az etkisi olur tabi oluyorsa tekrardan söylüyorum tek monitörüm olduğu için farkı ne kadar olacağını kestiremiyorum. Muhtemelen anlamazsınız bile.Teşekkür Ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yan Ekran Ana Ekrandan Küçük Ya Bende Etki Edeceğini Sanmıyorum.
O zaman daha az etkisi olur tabi oluyorsa tekrardan söylüyorum tek monitörüm olduğu için farkı ne kadar olacağını kestiremiyorum. Muhtemelen anlamazsınız bile.