Neler Yeni

Yangınların asıl amacı ne?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aware

80+ Silver
Devlet diyen sensin kafanız iyi mi?? devleti suçlayan yok spam yapmayın.
Spamın ne olduğunu öğrenmeni isterim önce. Dediğin bu şeylerden öyle anlaşılıyor. Dediğine şeyler devlet karşıtı şeyler ve kişilere ne anlamamw gerekiyor ekstradan boş boş suçlamalar bu yapmayın hangi devlete kendi insanının evini yakar? Hangi devlet askeri alanda yangın çıkmasını ister? Hiçbiri. Yanie devletin bir suçu yok yangın çıkmasında tek sorun yangının hala söndürülememiş olmasıdır bence.

siprex

80+
Spamın ne olduğunu öğrenmeni isterim önce. Dediğin bu şeylerden öyle anlaşılıyor. Dediğine şeyler devlet karşıtı şeyler ve kişilere ne anlamamw gerekiyor ekstradan boş boş suçlamalar bu yapmayın hangi devlete kendi insanının evini yakar? Hangi devlet askeri alanda yangın çıkmasını ister? Hiçbiri. Yanie devletin bir suçu yok yangın çıkmasında tek sorun yangının hala söndürülememiş olmasıdır bence.
Kardeş ortaya bir Devlet söylemi attın kaşınma bence konuyu dağıtma haydi sana buradan ekmek çıkmaz başka konuya ya sabır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

Aware

80+ Silver
Kardeş ortaya bir Devlet söylemi attın kaşınma bence konuyu dağıtma haydi sana buradan ekmek çıkmaz başka konuya ya sabır.
Ekmek çıkmasına gerek yok. Şuanda herhangi bir siyasi görüşüm yok olanları ve doğru olduğunu düşündüklerimi söylüyorum. Niye kaşınayım? Ben kimseyi suçlamıyorum teröristler dışında.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Otel dikmek için yapılmış olabilir.
Ülkeye zarar vermek isteyen terör gruplarıda yapmış olabilir.
Kendi kendine çıkmış olabilir (bu en düşük ihtimal)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
şöyle bir video var :/
Gündem değiştirmek olduğunu sanmıyorum reis 1.000 TL bayram ikramiyesine 100 TL zam yapsa gündem değişiyor zaten.

siprex

80+
Gündem değiştirmek olduğunu sanmıyorum reis 1.000 TL bayram ikramiyesine 100 TL zam yapsa gündem değişiyor zaten.
işte akıl yürütme budur herkes kendi düşüncesini der sen ortadan ne istersen saygılı bir şekilde alır çıkarsın saygı duyuyorum fikrine olabilir.
@Aware örnek al abilerinden konuyu saptırma dostum tamam.

Aware

80+ Silver
dostum cevap verme kendini tatmin etmeye çalışıyor konuyu sabote edecek aklı sıra devlet mevlet karıştırıyor konuya :)
Niye kendimi tatmin edeyim? Devleti suçladığını düşündüm örnek verdiğin şeylerden dolayı. Söylemlerine dikkat edersen yanlış anlamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte akıl yürütme budur herkes kendi düşüncesini der sen ortadan ne istersen saygılı bir şekilde alır çıkarsın saygı duyuyorum fikrine olabilir.
@Aware örnek al abilerinden konuyu saptırma dostum tamam.
Ekonomi kötü, Sedat Peker, Afganlar fazlalaştı gibi şeyler söyleyip bence tamamen gündem değiştirmek amaç diyorsun yazdıklarını anlamıyorsunki dediklerimi anlayasın.

siprex

80+
Niye kendimi tatmin edeyim? Devleti suçladığını düşündüm örnek verdiğin şeylerden dolayı. Söylemlerine dikkat edersen yanlış anlamam.
bizim orda bi laf vardır koyun can derdinde awere avaredir çok kasma diye hadi zaten ülkecek canımız sıkkın efendi beni uğraştırma tamam Devlet suçsuz. Anlayan anladı sen nasıl istersen öyle anla sana serbest.

Aware

80+ Silver
bizim orda bi laf vardır koyun can derdinde awere avaredir çok kasma diye hadi zaten ülkecek canımız sıkkın efendi beni uğraştırma tamam Devlet suçsuz.
Boş adamsın. Benim canım sıkkın değil mi ? Böyle bir durumda amaç gündemi değiştirmek gibi bir söylemle konu açıyorsunuz foruma bugün katılmış birinden ne bekliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom