Neler Yeni

Yardım Yanık Kokusu Geliyor Anlamadım

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Beyler ekran kartımı PC taktığımda 5-7 sn çalisiyor sonra kapanıyordu bazende sorunsuz çalışıyordu sonra bir gün yanık kokusu gelmeye başladı hemen PC kapattım ancak kokunun nerden geldiğini anlamadım sonra birdaha çalıştırdım yine aynı koku sonra hemen ekran kartını çıkardım kokladım yanık kokusu yoktu Sonra ekran kartsız sistem kokusuz rahat bir şekilde çalıştı acaba ekran kartinda mi problem var ekran kartı mı yandı bilgilendirirmisiniz ekran kartı nedense önceden apu kulllandiğimdanmidir nedir driver kurulmuyordu kurulduğunda Windows ekranımda kalıyordu ded herhalde eski driverlarla çalıştı format falan aticaktimda o da öyle kaldı

Sistem

Ryzen 3 22200g
16gb ram
400w cooler master 80plus
R7 260x OC ASUS DİRECT CU 2
B450 S2h

Yanık Kokusu Çok ağır ve gözle görülen Duman Gibi Değildi inş ekran kartına bir şey olmamistir

Atyxah

80+ Silver
Psuya bakın psudan olabilir değişik sesler felan da çıkartıyor mu çıt çıt diye

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Atyxah

80+ Silver
Hayır ekran kartsız zaten sonra sistem sorunsuz çalıştı.
Genelde psudan oluyordu eğer öyle değilse anlamadım yanlış bilgi vermeyeyim öğlene doğru felan konuyu yükseltin yardımcı olurlar iyi günler

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde psudan oluyordu eğer öyle değilse anlamadım yanlış bilgi vermeyeyim öğlene doğru felan konuyu yükseltin yardımcı olurlar iyi günler
Teşekkürler ederim hakkınızı helale din

Everlast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Erdem
PCI-E Ekran kartı güç soketlerinden olabilir bi ihtimal.

• Beğen

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
PC'yi komple sök yanık kokusu nereden geliyor bak. Benim de geçen oldu kasadan yanık kokusu geldi direk kapattım söktüm buldum. Yeni SSD eklemiştim sisteme SSD'nin olduğu yerden koku geliyordu çıkardım baktım yanık yoktu ama koku net oradan kaynaklıydı. Çıkarırken bakmadım ama %90 sata güç kablosunu ters takmış olabilirim neyse ki bi hasar yoktu. Koku varsa kaynağını bulmanı öneririm. Genelde kablolardan başlıyor sıkıntı.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,445
Üyeler
159,622
Son üye
Melisakcr
Top Bottom