Yanık kokusu ve açılmama

Qruff

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar geçen günlerde laptobumdan oyuna girip lavaboya gittim geldiğimde ise laptop kapalıydı ve odada yanık kokusu vardı oyun sadece ekran kartımı kullanıyordu ve ekran kartımın sıcaklığı 90 derecelerdeydi ama uzun zamandır böyle kullandığımdan bir şey olacağını tahmin etmiyordum şuan bilgisayar hiç açılmıyor ve bir ışık vesayre yanmıyor anakartta problem olmuş olabilir mi ?
Sistem : i7 7700hq
Gtx1050 ti 4 gb
16 gb ram
1 tb harddisk
250 gb ssd

Ekran kartı yanmıştır muhtemelen

Birsürü olasılık var anakart-ekran kartı yanmış olabilir

garanti varsa garanti gonder. yoksa ekran karti yanmissa anakart fiyatlari pcden daha pahalidir
ekran karti yanmis olabilir youtubede leptop marka repair falan yaz icini tornavida ile ac. ekran kartina 5dk fan tut kapat. eger acilirsa ekran kartini bilgisayarim>yonet>aygit baglaslastiricisindan devre disi birak. intel hd graphic yukle rami ekran karti yap

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle ekran kartı yanmış ama uzman birine götürmeni tavsiye ederim eğer anlamıyorsan

garanti varsa garanti gonder. yoksa ekran karti yanmissa anakart fiyatlari pcden daha pahalidir
ekran karti yanmis olabilir youtubede leptop marka recovery falan yaz icini ac. ekran kartina 5dk fan tut kapat. eger acilirsa ekran kartini bilgisayarim>yonet>aygit baglaslastiricisindan devre disi birak. intel hd graphic yukle rami ekran karti yap
Bilgisayar açılmıyor diyor
Bi şekilde bilgisayarı açarsan ilk işin ekran kartını devre dışı bırakmak olsun.

ekran karti yanmis olabilir youtubede leptop marka repair falan yaz icini tornavida ile ac. ekran kartina 5dk fan tut kapat. eger acilirsa ekran kartini bilgisayarim>yonet>aygit baglaslastiricisindan devre disi birak. intel hd graphic yukle rami ekran karti yap
Şarja takıyorum ama şarj ışığı yanmıyor ve hiçbir tepki yok

Şarja takıyorum ama şarj ışığı yanmıyor ve hiçbir tepki yok
garanti yoksa bilgisayar tamircisine gosterin uyguna yapabiliyorsa yapsin anakart gitmisse cop oldu diyebiliriz. yedek parca niyetine satarsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,214
Üyeler
184,598
Son üye
Zorkier
Geri