Neler Yeni

Çözüldü✓ Yanlışlıkla Çok Önemli Bir Dosyayı Sildim Lütfen Yardım Edin

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O PC'ye hiçbir şey yazma şu anda. Üzerine yazıldığı anda veriler gider. Böyle durumlar için ben her zaman uygulamayı yüklü tutarım. Recuva'nın portable sürümü varsa başka cihazdan yükleyip USB'ye at, oradan çalıştır. PC'yi elinden geldiğince kullanma. Üzerine yazarsan sonsuza kadar kaybolur.
Agam o hdd için geçerli değilmi ssd de silindinmi gidiyo diye biliyorum.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Son durum nedir?
geçmiş olsun reis umarım düzelir ya çok kötü olmuş :(
Hayatımda okudugum en heyecanlı konu. Umarım sorunun çözülür.
ARKADAŞLAR GÜZEL HABERİ VERİYORUM KIZ ARKADAŞIMIN LAPTOPUNDA YEDEKLEDİĞİMİZİ FARK ETTİM AMA 2 AY ÖNCEKİ YEDEK YİNE EKSİK DOSYALAR VAR FAKAT %90 ORANINDA KURTARDIM!!!!! 🥳🤩🥳🤩🥳🤩 HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DONANIM ARŞİVİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL İLGİLERİ İÇİN @Treyarch a teşekkür ederim SİZLERİ SEVİYORUM ❤️

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Arkadaşlar sakin doktor geldi öncelikle geçmiş olsun bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak İstanbul Beşiktaşa gelirseniz ücret almadan her türlü yardımcı olurum ama bir şart ile bir müzik örneğinizi dinlerim :D.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
ARKADAŞLAR GÜZEL HABERİ VERİYORUM KIZ ARKADAŞIMIN LAPTOPUNDA YEDEKLEDİĞİMİZİ FARK ETTİM AMA 2 AY ÖNCEKİ YEDEK YİNE EKSİK DOSYALAR VAR FAKAT %90 ORANINDA KURTARDIM!!!!! 🥳🤩🥳🤩🥳🤩 HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DONANIM ARŞİVİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL İLGİLERİ İÇİN @Treyarch a teşekkür ederim SİZLERİ SEVİYORUM ❤️
Eğer %10'u kurtarmak istersen yardımcı olabilirim.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
D-Dostummm adına gerçekten cok mutlu oldum.Simdi hepsini yedekle her yere 🥴🥴

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık :)

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık :)
Ben kendi dosyalarımı özel kiraladağım serverde 24 saate bir yedekliyorum. Müzik ile uğraşan biri olsam çok daha fazla para verir çok daha sık yedeklerdim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Dosyaları kendi bilgisayarınıza, OneDrive'a ve bir USB belleğe yedeklemenizi öneriyorum.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar sakin doktor geldi öncelikle geçmiş olsun bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak İstanbul Beşiktaşa gelirseniz ücret almadan her türlü yardımcı olurum ama bir şart ile bir müzik örneğinizi dinlerim :D.
Aaaaa çok teşekkürler müsaitseniz eğer yarın getirebilirim eksik dosyaları da bulmam için çok mutlu olurum

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Aaaaa çok teşekkürler müsaitseniz eğer yarın getirebilirim eksik dosyaları da bulmam için çok mutlu olurum
Beşiktaşta BAÜ civarında Starbucks var oraya gelirseniz 1 saate çözeriz. Ama dediğim gibi bir müzik dinlerim sizden :D.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Dosyaları kendi bilgisayarınıza, OneDrive'a ve bir USB belleğe yedeklemenizi öneriyorum.
Her yere yedekledim dün gece fark ettim gecenin köründe usb ile gittim kontrol etmek için olduğunu görünce yaşadığım mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. Eve gelince de sabaha kadar yedeklemekle ugrastım 1 usb ve google drive yardımların için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartalda BAÜ civarında Starbucks var oraya gelirseniz 1 saate çözeriz. Ama dediğim gibi bir müzik dinlerim sizden :D.
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımların için, yarın umarım uğrayacağım. Müzik size feda olsun içinden alın istediğiniz kadar (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom