Yanlışlıkla Duolingo Aldım

clafwq

80+
Reaksiyon skoru
19
7 günlük deneme vardı ve bende onu denemek istedim. Hesabımda para yoktu bunu yaptığımda sonra deneme süresi bitti fakat ben bilmiyorum hatırlamıyorum. Geçen gün hesabıma para yükledim ve 22 Kas 2025 19:58:29 GMT+3 tarihinde 1.000 TL çekmiş. Bir kaç saat sonra fark ettim bunu tabii hemen iade talebi oluşturdum 12 aylık Duolingo'yu ben ne yapayım bari kullanacağım bir şey olsa üzülmem. İadem kabul edilir mi buna benzer bir açıklama yaptım.

Deneme süreciniz bittikten sonra hiç kullandınız mı? Deneme süreciniz bittikten sonra hiç kullanmadıysanız, muhtemelen iade yapılır. Deneme sürecinden sonra para çekmemesi için içi boş kart ya da sanal kart kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.

7 günlük deneme vardı ve bende onu denemek istedim. Hesabımda para yoktu bunu yaptığımda sonra deneme süresi bitti fakat ben bilmiyorum hatırlamıyorum. Geçen gün hesabıma para yükledim ve 22 Kas 2025 19:58:29 GMT+3 tarihinde 1.000 TL çekmiş. Bir kaç saat sonra fark ettim bunu tabii hemen iade talebi oluşturdum 12 aylık Duolingo'yu ben ne yapayım bari kullanacağım bir şey olsa üzülmem. İadem kabul edilir mi buna benzer bir açıklama yaptım.
genelde ediliyor ben de aynısını yaşamıştım

Deneme süreciniz bittikten sonra hiç kullandınız mı? Deneme süreciniz bittikten sonra hiç kullanmadıysanız, muhtemelen iade yapılır. Deneme sürecinden sonra para çekmemesi için içi boş kart ya da sanal kart kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
İşten geldikten sonra falan bildirim geliyordu serini bozma falan tehdit ediyordu yeşil kuş bende yapmak zorunda hissediyordum kendimi yapıyordum o sayılıyor mu bilmiyorum. Söylediğim tarihte çekmiş parayı zaten o tarihin öncesinde ve sonrasında girmedim bile uygulamaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde ediliyor ben de aynısını yaşamıştım
Umarım.

Söylediğiniz tarihten sonra hiç girdiniz mi? Daha doğrusu parayı çektiği andan sonra hiç girdiniz mi?

O zaman, iade yapıyorlarsa muhtemelen iadeniz olur. Bazı abonelik hizmetleri, aboneliğin parası yanlışıkla çekilirse iade edebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri