Neler Yeni

Yardım Yanlışlıkla Mousemi jiletle kestim

167_Bn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkan
Gördüğünüz gibi bir çizik var o çiziği nasıl kapatabilirim? Klavye değiştiricem şimdi bir de mouse masrafı çıksın istemiyorum

Ben diyorum ki mouseyi kapatım sadece çizik yere siyah sprey boya püskürtüyüm ama mouse sürekli elimde acaba bir zararı olurmu tere dayanıklı değildir herhalde sprey boyalar

IMG_20211118_105637.jpg

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Bence böyle de kalabilir. Zaten o bölümü kullanırken eliniz ile kapatacaksınız devamlı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,148
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Gördüğünüz gibi bir çizik var o çiziği nasıl kapatabilirim? Klavye değiştiricem şimdi bir de mouse masrafı çıksın istemiyorum

Ben diyorum ki mouseyi kapatım sadece çizik yere siyah sprey boya püskürtüyüm ama mouse sürekli elimde acaba bir zararı olurmu tere dayanıklı değildir herhalde sprey boyalar

Alıntıyı görüntüle
Pahalı bir şey değil zaten. Kalitesiz ürünlerde böyle problemler yaşaman olası. O yüzden bunu göze alarak almış olman gerekirdi. Yani böyle kullanmaya devam et bence. Daha da mahvetme.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Alıntıyı görüntüle
Permenant kalemle boyarsan gözükmez. Çıktıkça yeniden boyarsın. Olmadı annenden ya da varsa kardeşinden siyah oje ödünç al.

167_Bn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı bir şey değil zaten. Kalitesiz ürünlerde böyle problemler yaşaman olası. O yüzden bunu göze alarak almış olman gerekirdi. Yani böyle kullanmaya devam et bence. Daha da mahvetme.
Ürünle ne alakası var ? Üzerine yanlışlıkla jilet fırlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunu nasıl yaptınız onu da anlayamadım ama aldığınız ürünün kalitesi ortada.
Ayrıca yeni mouse alıcak kadar ne göze batıyor, ne de o kadar kötü gözüküyor.
Sprey boya zamanla akar zaten onlada hiç uğraşmayın.
Bir tane kesik için batırmayın bence.
Yanlışlıkla jilet fırlattım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,148
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ürünle ne alakası var ? Üzerine yanlışlıkla jilet fırlattım
Malzeme kalitesi ile alakalı birazda. Daha kaliteli bir ürün olsaydı malzeme kalitesi de iyi olurdu. Bundan daha az hasar görebilirdi.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Alıntıyı görüntüle
Tanıdığın güzel bir sanatçı fln varsa onu eve çağır ve eline jileti ver harika işler çıkabilir

Captain Pricee

80+ Bronze
Diğer kısımlara da jilet vur desen yap

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
dokunursanız daha kötü hale gelir ben olsam karışmam

loxhel5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tufan Serttaş

Alıntıyı görüntüle
Siyah oje hocam. Sprey falan uğraşma :D

Top Bottom