Yaptığım Beat Sizce Nasıl Olmuş?

Oralardan güzel melodiler buluyorum ancak yaptığım ritme uygulamada zorlanıyorum. Şimdiye kadar oradan sadece "Riser" sesini aldım ve kullandım, ama ileride daha farklı sesler de kullanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müzik zevk işi, demek ki senin ve benim zevklerimiz birbirine uyuyor :)
Ama çoğu kişiye keko şarkısı gibi gelmiş :D
hafif daha slow olsaydı bişeyler karalayacaktım fakat isim biraz olmamış sanki :P

En baştaki piyano sesi hem fazla yüksek olmuş hem de olmamış bence. Piyanolu kısımdan sonrası güzel

hafif daha slow olsaydı bişeyler karalayacaktım fakat isim biraz olmamış sanki :p
Standart 130 bpm yaptım.
İsim koymada pek iyi değilimdir, ilk aklıma gelen şeyi yazdım :D

En baştaki piyano sesi hem fazla yüksek olmuş hem de olmamış bence. Piyanolu kısımdan sonrası güzel
Şarkıda piyano sesi yok, hepsini çan (bell) sesiyle yaptım. Ama evet haklısın, daha iyi bir ses kullanılabilirmiş.

Bunun dışında bir program kullanmadığım için diğer programlara göre kolay mıdır zor mudur bilmiyorum.
Ama beni zorlamadı, YouTube'dan video izleyerek kısa sürede öğrendim gibi.

Sıfırdan bir beat yapmak benim için daha zevkli oluyor, bahsettiğin gibi yapınca biraz yapmacık olmuş gibime geliyor.
ben şahsen loop kullanınca kendim yapmamış gibi hissettiğim için kullanmıyorum ancak kullanmakta da bi sıkıntı görmüyorum. Yani kendini geliştirmen için kullan demiştim sonra yazarsın kendi melodilerini.

bence çok güzel

bağımlılık yaptı dinliyorum

Benim sistem kaldırırmı fl studio yu
Standart 130 bpm yaptım.
İsim koymada pek iyi değilimdir, ilk aklıma gelen şeyi yazdım :D

Şarkıda piyano sesi yok, hepsini çan (bell) sesiyle yaptım. Ama evet haklısın, daha iyi bir ses kullanılabilirmiş.eni

Selamlar :)
@korelibey sağ olsun biraz bu işlerle uğraşmaya başladım.
Eksikleri belirtirseniz bir diğer beat'de kulaklarınızı kanatmamaya çalışırım :D
knk sesler çok ince tam merve bella 2 lik bi beat sesleri biraz daha kalın yap bide çok sıkıştırmışın araya biraz boşluk bırak

Kk güzel güzel de bu şeye çok benziyor şekerlenip kafa milyon olan keko müziği neyse zıptıçkıs.

ilk olan herşeye saygılı olmak lazım ki fena sayılmaz kötü bir parça değil.
acaba var olan ve popüler şarkıları remixleyip bas layıp paytlaşsanız daha iyi olmaz mı

Başlangıca göre gayet güzel bir Beat.

ilk olan herşeye saygılı olmak lazım ki fena sayılmaz kötü bir parça değil.
acaba var olan ve popüler şarkıları remixleyip bas layıp paytlaşsanız daha iyi olmaz mı
O farklı bir dal oluyor diye biliyorum. Ben sıfırdan bir beat oluşturuyorum, bir şarkıdaki efektleri değiştirmek ise remix yapmak oluyor.
Açıkçası bence sıfırdan bir beat oluşturmak benim için daha eğlenceli oluyor :)

Geri