bas keşke bi tık az olsaymış ama iyi
3 mayıstaTeşekkür ederim,sizin sinavlar ne zamanki?
Eleştirin için teşekkür ederim bende bas çok sevdiğim için yaptim genelde kendim dinliyorum yaptığım beatleri onun için biraz fazla oldugunun farkindayim bundan sonra dikkat ederim daha çokSadece beat olarak dinleyince güzel ama bunun üstüne söz gelmesi zor olur gibime geliyor. Ayrıca baslar fazla yüksek, bass severim ama bu rahatsız edici bir şekilde diğer seslerden yüksek.
Eline sağlık.
valla bu sefer konular zor matematiği 3 günde zar zor konuları sınavın son konusuna anca yetiştirdim şuanki ders konusunda değilim ben sadece ss alıp yazıyorum ben galiba yapamicam bu dönemBizimde aynı,bence yine ertelenir ya 2 hafta kala başlarım ben yine çalışmaya
Bu sefer çok konu var haklisin ben 10.sinifim sadece fonksiyonlar bile çok uzunvalla bu sefer konular zor matematiği 3 günde zar zor konuları sınavın son konusuna anca yetiştirdim şuanki ders konusunda değilim ben sadece ss alıp yazıyorum ben galiba yapamicam bu dönem
kick soundunu değiş gerisi güzel basslar fazla yüksek falan değil sadece kick soundu kötü kulak tırmalıyo