Neler Yeni

YARDIM Carckli Office Kurdum Bilgisayarda Virüs Olarak Görüyor

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar

Program ile office kurdum ve etkinleştirdim, sistemde virüs olarak görüyor ve uyarı veriyor ne yapmalıyım ?

Ekler

• 1.png
    1.png
    18.4 KB · Hit: 62

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
KMS'yi virüs olarak algılamış.
İsterseniz tam zamanlı korumayı kapatabilirsiniz.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Squex

80+ Silver
Sil sonra tarama yaptır sonra başka bir yerden kur bence. Ben kmspico ile kurmuştum ama çoğu crack uygulamaları virüslü olabiliyor. Nereden indirdiğine bağlı olarak kmspico da virüslü olabilir. Dua et kurmadan önce sonra pc yi tarat şanslıysan virüs kapmamışsındır.
Gelip de korsana hayır demeyin bilmem kaç tl olmuş office biz ayı nasıl çıkarıcağız diye düşünüyoruz bazı şeylerden feregat etmek lazım

mesut3467

80+ Bronze
Karantinadan güvenliye alabilirsin ama önermiyorum. Onun yerine 20 TL bandından Office 365 yıllık hesaplar var. Araştırırsan goreceksin. Yasalligi tartisilir ama bir yıla yakındır patlamadi. Ben uzun süredir kullanıyorum. Ne olduğu belli olmayan crackli officelerdense o çok daha mantıklı geliyor.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karantinadan güvenliye alabilirsin ama önermiyorum. Onun yerine 20 TL bandından Office 365 yıllık hesaplar var. Araştırırsan goreceksin. Yasalligi tartisilir ama bir yıla yakındır patlamadi. Ben uzun süredir kullanıyorum. Ne olduğu belli olmayan crackli officelerdense o çok daha mantıklı geliyor.
Link atabilir misin hocam sana zahmet

mythrowib

80+ Silver

Program ile office kurdum ve etkinleştirdim, sistemde virüs olarak görüyor ve uyarı veriyor ne yapmalıyım ?
crack leri, hileleri, ve diğer hile crack yazılımlarını vs. defender virüs olarak görür. yüklediğiniz yer güvenliyse sorun olmaz heralde

mesut3467

80+ Bronze
Link atabilir misin hocam sana zahmet
Hocam direk referal link veremiyorum .Forum kurallarina aykiri olmasin diye. Ben yazılımbudurlu bir siteden aldım. Googleye Office 365 hesap satın al yazdığında baya sonuç çıkıyor. İçerisinden sana uyan kafana ve butceni yatanı seçersen sorun olacağını sanmıyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Virüs olduğu için virüs olarak görmesi normal. KMSpico'nun Office programları için olan versiyonu.
Kendine olay görüntüleyicisinde yer edinmiştir bile, Windows'un dosyalarına da sızmış durumda olabilir.
Bilgisayarınız normalden fazla arkada kaynak tüketirse de şaşırmamak gerek. Normal sayılabilir bu durum.
3. şahıs KMS uygulamalarıyla etkinleştirmede tüm işler yapılsa bile tamamen temizlenmiyor. Format lazım.
Temiz kurulumdan sonra lisans almanızı ya da "Libreoffice" gibi ücretsiz alternatiflere yönelmenizi öneririm.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok normal zaten virüs.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Kapat ? her crackde öyle der 3. taraf yazılım barındırdığından, tabii bazı cracklere cidden virüs atabiliyorlar genede dikkatli olmakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom