Ertug Karakas
80+ Bronze
Dahası
Zararsız mı hocam ?KMS'yi virüs olarak algılamış.
İsterseniz tam zamanlı korumayı kapatabilirsiniz.
Bilgim yok. Kullanmadım.Zararsız mı hocam ?
Link atabilir misin hocam sana zahmetKarantinadan güvenliye alabilirsin ama önermiyorum. Onun yerine 20 TL bandından Office 365 yıllık hesaplar var. Araştırırsan goreceksin. Yasalligi tartisilir ama bir yıla yakındır patlamadi. Ben uzun süredir kullanıyorum. Ne olduğu belli olmayan crackli officelerdense o çok daha mantıklı geliyor.
crack leri, hileleri, ve diğer hile crack yazılımlarını vs. defender virüs olarak görür. yüklediğiniz yer güvenliyse sorun olmaz heraldeArkadaşlar selamlar iyi forumlar
Program ile office kurdum ve etkinleştirdim, sistemde virüs olarak görüyor ve uyarı veriyor ne yapmalıyım ?
Hocam direk referal link veremiyorum .Forum kurallarina aykiri olmasin diye. Ben yazılımbudurlu bir siteden aldım. Googleye Office 365 hesap satın al yazdığında baya sonuç çıkıyor. İçerisinden sana uyan kafana ve butceni yatanı seçersen sorun olacağını sanmıyorum.Link atabilir misin hocam sana zahmet
Virüs olduğu için virüs olarak görmesi normal. KMSpico'nun Office programları için olan versiyonu.Arkadaşlar selamlar iyi forumlar
Program ile office kurdum ve etkinleştirdim, sistemde virüs olarak görüyor ve uyarı veriyor ne yapmalıyım ?
Kapat ? her crackde öyle der 3. taraf yazılım barındırdığından, tabii bazı cracklere cidden virüs atabiliyorlar genede dikkatli olmakta fayda var.Arkadaşlar selamlar iyi forumlar