Neler Yeni

Yardım ederseniz

Toerax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan Koçyiğit
Gençler kasamda ekstradan egzoz görevi görücek bir fan var yaklaşık 20 yıllık bir kasa içini sürekli temizliyorum ekran kartı olmadığında egzoz görevi görecek fanı arkayamı koymalıyım sizce işlemcim genelde 70 derecelerde geziyor sürekli işlemcinin üstüne montemi edeyim yardım ederseniz sevinirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Cihan Dağ
Kasanın hava akışı için egzoz fan olarak kullan işlemcinin zaten soğutucusu var. 70 dereceden şikayetçi sen yeni işlemci soğutucu almanı öneririm.

Toerax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan Koçyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın hava akışı için egzoz fan olarak kullan işlemcinin zaten soğutucusu var. 70 dereceden şikayetçi sen yeni işlemci soğutucu almanı öneririm.
Yani stok fan var oda pek soğutmuyor zaten lga 775 bir anakart asus p5kpl am-se yani internetten baktım ucuza da var fakat ailemin bu sıralar alacağını düşünmüyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Cihan Dağ
Yani stok fan var oda pek soğutmuyor zaten lga 775 bir anakart asus p5kpl am-se yani internetten baktım ucuza da var fakat ailemin bu sıralar alacağını düşünmüyorum :)
Paranı biriktir 2.el 50-70 liralık soğutucu almanı öneririm. 70 derece fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Cihan Dağ
Fanı işlemcinin üzerine koy bakalım ne kadar işe yarayacak.

Toerax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan Koçyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanı işlemcinin üzerine koy bakalım ne kadar işe yarayacak.
Birazdan deniyicem yani soğusa bile şunu düşünüyorum performansı pek etkilemez en fazla 1-10 fps felan diye düşünüyorum çünkü işlemci eski ve videolarını izledim gt 750 ile need for speedte adam 50 fps ile giderken bazı yerlerde fpsnin 10 a kadar düştüğünü gördüm :)

Toerax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan Koçyiğit
Monitörünü söylermisin. dağa yardımcı olurum.
LG nin FLATRON W1943S modeli yardım edersen sevinirim :) ben şahsen 2 bin TL'ye kasa felan almadan direk anakart ram işlemci psu var zaten 400 watt yeteceğini düşünüyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,865
Üyeler
163,229
Son üye
balikci
Top Bottom