yavuzselimm
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 232
- İsim
- yavuz bulut
Abi da g9 sistem siparis ettim bi kac gun once konu actim benden itopya yanlis para cekti 3 sefer iletisim hattina mesaj attim benden yanlis para cektiniz parami odemek istiyorum diye geri donus olmadi sana ozelden yazdım instagramdan gormedin abi burda konu actim itopyayi etiketledim siparisi su anda iptal ettiler itopyayi aradim yogunluktan ulasamadim bana siparisimin hazirlandigini soylediler parami o kadar odemek istedigimi belirttigime rağmen bunu yapamazlar herseyimi aldim birtek sistem kalmisti boyle bisey olamaz Abdullah abi elim ayağım titriyor itopyayla konuş lutfen bisey yap param hazır duruyor siparisim iptal olamaz lütfen fotoğrafları falan hersey var @Abdullah Hacıgül @itopya.com arkadaşlar Abdullah abiyi etiketleyin lutfen deliricem elim ayağım titriyor 1.30 saat uğraştım almak icin yapmayin
Arkadaşlar full itopyanin hatasi yuzunden sistemimden olmamaliyim boyle bir adalet olamaz ben bu sistemi almak icin cok uğraştım kartimda para da vardı sırf kendi sistemleri hatali para cekti diye boyle birsey yapamazlar siparisi iptal etmisler abdullah abiyi etiketleyin lutfen gorsun herseyimi aldim sistemimi bekliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar full itopyanin hatasi yuzunden sistemimden olmamaliyim boyle bir adalet olamaz ben bu sistemi almak icin cok uğraştım kartimda para da vardı sırf kendi sistemleri hatali para cekti diye boyle birsey yapamazlar siparisi iptal etmisler abdullah abiyi etiketleyin lutfen gorsun herseyimi aldim sistemimi bekliyordum
Ekler
-
Screenshot_2023-11-21-13-31-44-370_com.android.chrome.jpg362.4 KB · Hit: 101
-
Screenshot_2023-11-20-12-41-19-693_com.google.android.gm.jpg417.7 KB · Hit: 93
-
Screenshot_2023-11-18-18-39-00-357-edit_com.ziraat.ziraatmobil.jpg113.6 KB · Hit: 95
-
Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg281.3 KB · Hit: 93