G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,676 En İyi Cevap 7 24 Kasım 2021 #14 Remi yazmış: Intelde baya artmış Devamı için tıklayın... Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla.
Remi yazmış: Intelde baya artmış Devamı için tıklayın... Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla.
Remi 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2,223 Dahası Reaksiyon skoru 1,153 Yaş 19 İsim Mustafa Yüksel İlgilendiği Kategoriler Bilim, Tarih Instagram @remileas Discord lrearis 24 Kasım 2021 #15 Alexa yazmış: Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla. Devamı için tıklayın... AMD baya uçuk zamlar aldı intelin ilk kez amdden daha f/p olduğunu görüyorum efsane cumayı bekliyordum beklediğime pişman oldum bu fiyatlar ne ya
Alexa yazmış: Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla. Devamı için tıklayın... AMD baya uçuk zamlar aldı intelin ilk kez amdden daha f/p olduğunu görüyorum efsane cumayı bekliyordum beklediğime pişman oldum bu fiyatlar ne ya
ALADDİN ÇAKICI 80+ Silver Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 2,660 24 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Alexa yazmış: Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla. Devamı için tıklayın... Bu mesele ne kazım işiyse baslamak lazım
Alexa yazmış: Artabilir dolar yükseldi çünkü. Ama AMD'ler başka boyut bir zam alıyor ve alacak da. Raptorum mudur nedir daha ünlenmedi fazla. Devamı için tıklayın... Bu mesele ne kazım işiyse baslamak lazım