Neler Yeni

Yardım ! PS4 Cd yerine kardeşim kağıt soktu

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Selamlar , küçük kardeşim ps4 cd yerine , küçükken oynadığımız şu futbolcu kartlarından soktu. Biz bir süre içinde bıraktık sanal oyun oynadığımız için. Bugün bir playstation cafeye ps4 ü sattık fakat adam kartı çıkardım cd yeri çalışmıyor diyip 500 tl düşeceğini söyledi . Kendim kontrol edeceğim fakat gerçekten çalışmıyorsa bunun tek çözümü teknik servis mi değil mi ve fiyat 500 tl yi bulur mu adamın söylediği gibi? Yardımcı olursanız sevinirim

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Sadece optik bile 1000 tl bence 500 iyi düş gitsin.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Selamlar , küçük kardeşim ps4 cd yerine , küçükken oynadığımız şu futbolcu kartlarından soktu. Biz bir süre içinde bıraktık sanal oyun oynadığımız için. Bugün bir playstation cafeye ps4 ü sattık fakat adam kartı çıkardım cd yeri çalışmıyor diyip 500 TL düşeceğini söyledi . Kendim kontrol edeceğim fakat gerçekten çalışmıyorsa bunun tek çözümü teknik servis mi değil mi ve fiyat 500 TL yi bulur mu adamın söylediği gibi? Yardımcı olursanız sevinirim
Bence bozuk değildir. Sen satarken söyledin mi kağıt var diye.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Evet artık kardeşinle street fighter oynayabilirsin : D

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece optik bile 1000 TL bence 500 iyi düş gitsin.
Kardeşim ps yi getirecek hatanın ne olduğuna bakacağım hata kodunu iletirsem sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyler misiniz rica etsem
ve eğer dediğiniz gibi çıkarsa 500 tl düşerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bozuk değildir. Sen satarken söyledin mi kağıt var diye.
Evet hak geçmesin istedim kağıtı da adam kendisi çıkarmış

Evet artık kardeşinle street fighter oynayabilirsin : D
Dimi canlı oynamak daha eğlenceli :'D

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Kardeşim ps yi getirecek hatanın ne olduğuna bakacağım hata kodunu iletirsem sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyler misiniz rica etsem
ve eğer dediğiniz gibi çıkarsa 500 TL düşerim

Tabi ama büyük ihtimalle sadece disk okumuyor hatası çıkacaktır. Ama neden okumuyor ? ya çakallık yapıp cd sürücüsünün kablosunu çıkardıysa?

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ama büyük ihtimalle sadece disk okumuyor hatası çıkacaktır. Ama neden okumuyor ? ya çakallık yapıp cd sürücüsünün kablosunu çıkardıysa?
ps birazdan elime geçecek önce hatayı iletirim sizlere. eğer kablo çıkarılmışsa bana bunun varsa yt den videosunu atar mısınız kontrol edeyim

Adam cd yi sokup geri çıkarıp kartı öyle çıkarmış biz kartın içinde olduğunu bildiğimiz için içine hiçbir şey sokmamıştık adam cd sokup çıkartmış kartı. Şimdi bozulmamış olsa bile bozulmuştur diye tahmin ediyorum. Yani kablo filan çıkarmış olamaz çünkü hiç açmamış ps nin içini

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
ve eğer dediğiniz gibi çıkarsa 500 TL düşerim

Söylediysen kesecek bir durum yok, bilerek almış zaten. Bozuk çıksa keserim demediyse.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
500 lira çok az bence heleki esnaf 100 lira ederi olana 150 der bence sorgula onu bi

Aykut D.

80+ Gold
Selamlar , küçük kardeşim ps4 cd yerine , küçükken oynadığımız şu futbolcu kartlarından soktu. Biz bir süre içinde bıraktık sanal oyun oynadığımız için. Bugün bir playstation cafeye ps4 ü sattık fakat adam kartı çıkardım cd yeri çalışmıyor diyip 500 TL düşeceğini söyledi . Kendim kontrol edeceğim fakat gerçekten çalışmıyorsa bunun tek çözümü teknik servis mi değil mi ve fiyat 500 TL yi bulur mu adamın söylediği gibi? Yardımcı olursanız sevinirim
CD okuyucu kağıt sokmayla arızalanacak bir donanım değil eğer göz tozlanmışsa videodakini yapabilirsiniz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
500 TL Blu-Ray okuyucusu için çok düşük. Bence çok küçük bir sorunu vardır. Hatta bozuk bile olmayabilir.

Top Bottom