UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,317 Dahası Reaksiyon skoru 1,324 İsim Umut Yiğit Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Klavye 17 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar hesabımı ufak bir şeye bakmak için standart yaptım ardından düzeltmeye çalıştığımda ise hiçbir şekilde düzelmiyor,nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar hesabımı ufak bir şeye bakmak için standart yaptım ardından düzeltmeye çalıştığımda ise hiçbir şekilde düzelmiyor,nasıl çözebilirim?
S swartyy 80+ Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Efe 19 Temmuz 2021 #2 UmutYiğit yazmış: Arkadaşlar hesabımı ufak bir şeye bakmak için standart yaptım ardından düzeltmeye çalıştığımda ise hiçbir şekilde düzelmiyor,nasıl çözebilirim? Devamı için tıklayın... Yeni kullanıcı hesabı oluşturup deneyin.
UmutYiğit yazmış: Arkadaşlar hesabımı ufak bir şeye bakmak için standart yaptım ardından düzeltmeye çalıştığımda ise hiçbir şekilde düzelmiyor,nasıl çözebilirim? Devamı için tıklayın... Yeni kullanıcı hesabı oluşturup deneyin.