Neler Yeni

[YARDIM] Yeni Bir İninal Hesabı Açmadan Para Yollamak

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Selamlar. Kullanmış olduğum ininal kartın bu aylık 750tl olan bakiyesi doldu. Yeni kart almadan 300tl'lik karşıya para yollamam lazım. Nasıl yaparım ve o karta nasıl para yüklerim?
Banka hesabıyla falan uğraşamam maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir yardımcı olsanız.

Son düzenleme:

Arif

80+ Bronze
Aylık 750 TL Limitini T.C ve selfie çekip gönderirsen Aylık limitin artıyor. Devamlı ininal kullanıyorsan yapmanı öneririm.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Selamlar. Kullanmış olduğum ininal kartın bu aylık 750tl olan bakiyesi doldu. Yeni kart almadan 300tl'lik karşıya para yollamam lazım. Nasıl yaparım ve o karta nasıl para yüklerim?
Banka hesabıyla falan uğraşamam maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir yardımcı olsanız.
ATM'den havale yapılabiliyor. Bunun için banka hesabına da gerek yok, tc+telefon no yazıp ibana para yollayabilirsiniz.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Sanal Kart aktifleştirmek dışında başka çözümün olacağını sanmıyorum.
İninal'in sanal kart mı öyle bir durum vardı sanki? Direk sanal olarak açıyoruz parayı nasıl yüklüyoruz onu bilmiyorum.
ATM'den havale yapılabiliyor. Bunun için banka hesabına da gerek yok, tc+telefon no yazıp ibana para yollayabilirsiniz.
Hocam onu denedim 18 yaş altı yapamıyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
İninal'in sanal kart mı öyle bir durum vardı sanki? Direk sanal olarak açıyoruz parayı nasıl yüklüyoruz onu bilmiyorum.

Hocam onu denedim 18 yaş altı yapamıyor.
İNG-garanti gibi bankaların atm'lerinde oluyordu, ben de 17 yaşındayım ve sorunsuz havale yapıyordum.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
İNG-garanti gibi bankaların atm'lerinde oluyordu, ben de 17 yaşındayım ve sorunsuz havale yapıyordum.
İş bankası ATM'sinde denemiştim olmamıştı.
İNG veya Garanti ATM'si bulursam karşı tarafın Ziraat Bankası hesabına para yollayabilir miyim? Tam kapanmadan önce yollamam lazım.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
İş bankası ATM'sinde denemiştim olmamıştı.
İNG veya Garanti ATM'si bulursam karşı tarafın Ziraat Bankası hesabına para yollayabilir miyim? Tam kapanmadan önce yollamam lazım.
İş bankası bende de aynı hatayı veriyordu.
Ziraat bankasından yollanır. Hiç olmazsa ben yollayabiliyordum.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
İş bankası bende de aynı hatayı veriyordu.
Ziraat bankasından yollanır. Hiç olmazsa ben yollayabiliyordum.
Ziraat Bankası ATM'si bulursam sorun ortadan kalkacaktır değil mi?

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Evet ama orada yanlış hatırlamıyorsam hesap no da istiyordu, parayı yollayacağınız kişiye sorun olmazsa.
Tamamdır karşı tarafın hesap numarası ıban falan hepsi bende var. Sadece aracı tayin edemedim bir türlü.
Ben hala ininalden halletme taraftarıyım. Yeni bir kart açtırsam 1 saat içinde 200tl yükleyip karşı tarafa atabilir miyim?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Tamamdır karşı tarafın hesap numarası ıban falan hepsi bende var. Sadece aracı tayin edemedim bir türlü.
Ben hala ininalden halletme taraftarıyım. Yeni bir kart açtırsam 1 saat içinde 200tl yükleyip karşı tarafa atabilir miyim?
Fazladan tel no varsa olabilir ama ibana havale için ekstradan kimlik no da isteniyor. Onu da ayarlamanız gerekir.

Top Bottom