Neler Yeni

Yarın İlk Kez Çalışacağım!

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Merhaba, yarın eniştem yanına çalışmam için çağırdı. Pilavcı işletiyor, ne yapmam gerek? Maskotluk, Garsonluk, Düğün Organizasyonu, Düğün Arabası Süsleme ve Broşür dağıtma gibi tonlarca işte çalıştım fakat hiç böyle bir işte çalışmadım. O yüzden nasıl davranmalıyım, biri laf ederse ne yapacağım bilmiyorum. Sorum saçma olabilir sadece yazmak istedim :) Temelli değil 3-5 gün çalışacağım.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
hocam bence kebap iş almışsın tek yapacağın şey pilavı masaya taşımak ve masayı temizlemek içecek getirmek falan 😃
afiyet olsun felan dersin ne alırdınız dersin olur biter

Berke123

80+ Bronze
pilav mı yapıcaksın yani

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
mis gibi is bence eger ciraklik yapmak istersen. Bir keresinde 1 gunlugune fis yapim atolyesinde calistim. Cok yordu bitirdi beni.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Merhaba, yarın eniştem yanına çalışmam için çağırdı. Pilavcı işletiyor, ne yapmam gerek? Maskotluk, Garsonluk, Düğün Organizasyonu, Düğün Arabası Süsleme ve Broşür dağıtma gibi tonlarca işte çalıştım fakat hiç böyle bir işte çalışmadım. O yüzden nasıl davranmalıyım, biri laf ederse ne yapacağım bilmiyorum. Sorum saçma olabilir sadece yazmak istedim :) Temelli değil 3-5 gün çalışacağım.
Masaları silersin tabakları götürüp biten tabakları toplarsın yerleri temizlersin müşteri den sipariş alırsın biri laf ederse ses etmicen

7171132

80+ Bronze
3-5 günlük işse kimseye eyvallah etme kral. ben gittim bir iş yerine adam beni yemek yerken sandalyeden itti hadi işe dön diye, bir şey demedim. sen sen ol böyle hatalar yapma. müşteri baş tacıdır o ayrı.

Top Bottom