Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
Beyler Apo reisin insta hikayesinde paylaştığı yarın videoya gelicek klavye sizce ne ve fiyat bandı olarak kaça gelir
Klavye steelseries galiba ve mekanik diyor o kadar ucuza gelmez galibaTahminimce 280-359TL arası bir fiyat
Asus olarak düşündüm ben. Hikayede gözüktüğü üzere pakette bir kağıt gibi bir şey var şeffaf ambalajın içerisinde. Onu sadece Asus ekipmanlarda görmüştüm.Klavye steelseries galiba ve mekanik diyor o kadar ucuza gelmez galiba![]()
Asus olarak düşündüm ben. Hikayede gözüktüğü üzere pakette bir kağıt gibi bir şey var şeffaf ambalajın içerisinde. Onu sadece Asus ekipmanlarda görmüştüm.
Bende steelseries diye hatırlıyorum nedenseGeçenlerde logitech kutusu paylaşmıştı logitechle alakalı olabilir mi
Yok hocam logitech kutusuyduBende steelseries diye hatırlıyorum nedense![]()
İnşallahKlavye Logitech arkadaşlar, bir gün önce de paylaşmıştı başka bir açıdan. İnş güzel bir fiyat olur da alırım.
Yarın 6'da video geliyor.ne zaman link gelir
yeni bilgisayar aldım da laptop icin klavye bakıyorum o zaman bekleyim bu arkadas F/P koyuyor sanırım onerdigi direk alınır herhaldeYarın 6'da video geliyor.
Her zaman benzersiz fiyatlar yapar sağolsunyeni bilgisayar aldım da laptop icin klavye bakıyorum o zaman bekleyim bu arkadas F/P koyuyor sanırım onerdigi direk alınır herhalde