Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
Beyler Apo reisin insta hikayesinde paylaştığı yarın videoya gelicek klavye sizce ne ve fiyat bandı olarak kaça gelir
Şimdiden söyleyeyimAsus olarak düşündüm ben. Hikayede gözüktüğü üzere pakette bir kağıt gibi bir şey var şeffaf ambalajın içerisinde. Onu sadece Asus ekipmanlarda görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu.
hocam fiyatı tahminen hangi aralıkta olacakŞimdiden söyleyeyim
Logitech marka olacak büyük ihtimal. (O beyaz şey, garanti belgesi büyük ihtimal ve Logitechde bu tarz oluyor.)
Ayrıca resimdeki Logitech Mouse bence soldaki detaya baktım.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Aldığım Asus üründen çıkmıştı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Kutuda bağlı şekilde kalması daha mı iyi ?Şimdiden söyleyeyim
Logitech marka olacak büyük ihtimal. (O beyaz şey, garanti belgesi büyük ihtimal ve Logitechde bu tarz oluyor.)
Ayrıca resimdeki Logitech Mouse bence soldaki detaya baktım.
Sorun değil , eğer oradaki şey garanti kağıdıysa ne olur ne olmaz sakla derim.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Aldığım Asus üründen çıkmıştı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Kutuda bağlı şekilde kalması daha mı iyi ?
Bilemiyorum zaten kesin demedim tahminde bulundum, ayrıca güzel fiyatta olur ürünler. Piyasanın altında fiyatlar olur.hocam fiyatı tahminen hangi aralıkta olacak
Video yayınlananalı 15. Dakika 499TL idi. Yani uyguna alacaksan erkenden almalıydın.bu klavye paylamıs sanırım fakat 2000 TL gozukuyor 499 TL alınmıyor ki
Bunun yeri burası değil dostum.Beyler konu ile alakasız fakat fiyatı indirim de olduğunu gören arkadaşım attı bana da.
Sizce fiyatı uygun mu ? Ve uygunsa da haber vermek için paylaşmak istedim ve ciddi bir indirim mi değil mi bilmediğim için de konu açmak istemedim.
Paylaşıyorum siz bakın ve güzelse fiyatı alırsınız ve 1 Adet stok kalmış bilginiz olsun.
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB V2 LHR grafik kartı, GV-N3060GAMING OC-12GD V2, çok renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB V2 LHR grafik kartı, GV-N3060GAMING OC-12GD V2, çok renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yazdığım da bunu belirttim ama neyse.Bunun yeri burası değil dostum.
Konu açabilirsin, model olarak güzel fiyat, çip olarak daha uyguna da var.
Belirtmen bir şey değiştirmiyor.Yazdığım da bunu belirttim ama neyse.
OkBelirtmen bir şey değiştirmiyor.