Reindi
80+ Silver
2060 zor o zaman monitör en az 1500 lira 144 hzBenim bütçem monitörlü 7k
2060 zor o zaman monitör en az 1500 lira 144 hzBenim bütçem monitörlü 7k
bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen bu sistemi sadece arkadaşlarımdan 3 kişi aldı ve yorumlarına bakabilirsin boş yoruma lüzum yokArkadaşın incehesap linkiyle yanıtladığı sistemi sakın tercih etmeyin ssd kronik sorunlu bir model ayrıca kasa gamepower mesh ve dahili psu evi her an havaya uçurabilirsiniz.
Boş yorum yapan yok dostum insanlar keriz değil aynı fiyat küsürlerinde corsair kasa dahili psu seçiyor. Ben kendi fikrimi belirttim gamepower’in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum. Ayrıca söylediğim gibi sistemin tek eksiği kasa değil ssd de kronik sorunlu. Ekran kartının rtx olma zorunluluğu yoksa işlemci de geri kalmış bu fiyat bandında ekran kartından kısarak işlemci bi tık upgrade olabilir, saygılar iyi forumlar.bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen bu sistemi sadece arkadaşlarımdan 3 kişi aldı ve yorumlarına bakabilirsin boş yoruma lüzum yok
Darboğaz yapmaz mı?Sistem güzel dostum, ama 6000TL'ye 3100+2060'lı sistem toplanabilir. Üstüne 1500 liraya monitör alabilirsin.
Sanmam yapsa da hissedilmez,Darboğaz yapmaz mı?
Peki link atabilir misiniz?Sanmam yapsa da hissedilmez,
Küçük bir OC ile hallolur.
Peki link atabilir misiniz?
Teşekkürler de ben oc yapmayı bilmem nasıl yaparız?Alıntıyı görüntüleAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ama belki benim topladığım sisteminde alabilirm teşekkürlerAlıntıyı görüntüleAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İlla şart değil OC yapmak, ama yapacak olursanız konu açarsınız. @RevDeisDou ve @kandes22 yardımcı olur.Teşekkürler de ben oc yapmayı bilmem nasıl yaparız?
Teşekkürler düşüneceğimİlla şart değil OC yapmak, ama yapacak olursanız konu açarsınız. @RevDeisDou ve @kandes22 yardımcı olur.