Neler Yeni

Yatırım tavsiyesi ne önerilir

Efe Bilal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Bilal
Selam arkadaşlar kolay gelsin PC almayı düşünüyorum ve para biriktimem lazım olduğunu düşünüyorum sizce ne yapabilirim bir PC almak için aklımda paramı altın yapıp saklamak var yada elimdeki değerli eşyaları alıp satmak ve kar etmeyi düşünüyorum tabi bu 2.fikir için alır izini lazm çünkü 18yas altı sayiliyorum bu yüzden ilki daha mantıklı yada sizin ne fikriniz var önerisi olan Var mı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uzun vadede ereğli demir kazandırır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kuzey Barış Silver Kızık
Selam Efe yaşın 18den küçük olduğu için altın ve ya gümüşe uzun vadeli yatırım yapabilirsin .

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Selam arkadaşlar kolay gelsin PC almayı düşünüyorum ve para biriktimem lazım olduğunu düşünüyorum sizce ne yapabilirim bir PC almak için aklımda paramı altın yapıp saklamak var yada elimdeki değerli eşyaları alıp satmak ve kar etmeyi düşünüyorum tabi bu 2.fikir için alır izini lazm çünkü 18yas altı sayiliyorum bu yüzden ilki daha mantıklı yada sizin ne fikriniz var önerisi olan Var mı
Ailen ile vakıfa git yatırım hesabı aç alacağın hisseleri yazarım sana payımı verirsen :kekw:
Yatırım tavsiyesidir

Efe Bilal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun vadede ereğli demir kazandırır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne olduğu hakkında fikrim ve bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailen ile vakıfa git yatırım hesabı aç alacağın hisseleri yazarım sana payımı verirsen :kekw:
Yatırım tavsiyesidir
Ne vakfı jrnrdnnd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam Efe yaşın 18den küçük olduğu için altın ve ya gümüşe uzun vadeli yatırım yapabilirsin .
Teşekkürler deneyeceğim

Top Bottom