Yavru kedi buldum yardimci olun

kiyu0

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar az önce köy evinden dönerken yolda bir yavru kedi bulduk kedi çok küçük şırıngayla biraz suyla karışık süt verdim şuan uyuyor napmam lazım bi akıl verin

Detaylı bilmiyorum ama süt vermemeye çalışın, süt kurt yapar, veto arkadaşlar yönlendirir.

Detaylı bilmiyorum ama süt vermemeye çalışın, süt kurt yapar, veto arkadaşlar yönlendirir.
İnternetten biraz baktım sadece sıvıyla beslenmeli falan diyor bende süt verdim şuan elimde belli kediye özel bir şey yoktu

İnternetten biraz baktım sadece sıvıyla beslenmeli falan diyor bende süt verdim şuan elimde belli kediye özel bir şey yoktu
Hocam süt verecekseniz de laktozsuz süt verin. Yavru kediler laktozu sindiremiyor ve ölüyor. Sıvı ödül mamaları ya da konserve mamalardan da verebilirsiniz.

Veterinere götürebilirsiniz veya belediyeyi arayabilirsiniz barınağa götürürler.

Veterinere götürebilirsiniz veya belediyeyi arayabilirsiniz barınağa götürürler.
Müsait olduğum en yakın zamanda veterinere götürücem ama barınağa götürmelerini istemiyorum çok içim ısındı bu küçüğe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam süt verecekseniz de laktozsuz süt verin. Yavru kediler laktozu sindiremiyor ve ölüyor. Sıvı ödül mamaları ya da konserve mamalardan da verebilirsiniz.
Tamamdır hocam ben bir kac gün bu sekilde besleyeyim ondan sonra süt tozu biberon falan alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,047
Üyeler
186,008
Son üye
OziCandarX
Geri