Yavru Kedi

Niaron

80+
Reaksiyon skoru
151
Selam arkadaşlar yolda giderken yol kenarında yavru kedi buldum ağlıyordu 2 kardeşi suda boğulmuş anneside yoktu mecburen aldım birkaç gün sonra köpeğim gelcek kedilerlede pek anlaşamıyor antalya muratpaşada oturuyorum kedi tekir 1 aylık falan almak isteyen olursa yazsın konunun altına ben no atarım kumunu süt tozunu biberonunu aldım alıcak arkadaşa vericem

Buradan çok alacak çıkmaz tahminen. Facebook gibi yerlere yazın.

Her kedi her köpekle kavga etmiyor. Bence denemelisin.
Bu arada belki tuhaf bir soru ama, kardeşlerinin suda boğulduğunu nasıl öğrendin?

Her kedi her köpekle kavga etmiyor. Bence denemelisin.
Bu arada belki tuhaf bir soru ama, kardeşlerinin suda boğulduğunu nasıl öğrendin?
yolda su birikintisi gibi biryer vardı üstünü kapatmıslar logar kapağı açık icine baktım 2 kedi vardı buna benzer bu kediyide orda buldum

Selam arkadaşlar yolda giderken yol kenarında yavru kedi buldum ağlıyordu 2 kardeşi suda boğulmuş anneside yoktu mecburen aldım birkaç gün sonra köpeğim gelcek kedilerlede pek anlaşamıyor antalya muratpaşada oturuyorum kedi tekir 1 aylık falan almak isteyen olursa yazsın konunun altına ben no atarım kumunu süt tozunu biberonunu aldım alıcak arkadaşa vericem
hocam kopegini bunun icin egitebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,155
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri