Neler Yeni

YAVRU KÖPEĞİM KANLI İSHAL

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
geçmiş olsun dostum...

majorw0w

80+ Silver
Dostlar merhabalar bundan 1 hafta önce sokakta 2-2.5 aylık bir yavru golden sahiplendik yaklaşık 5 gün önce iç dış parazit tedavisi uygulandı daha sonra yavrumuz rahatsızlandı bugün veterinere götürdüm kanlı islah olduğu ortaya çıktı ve 2000tl istediler tedavi için. Öğrenciyim bu meblayı karşılayamadım perişan oldum en son çareyi barınağa vermekte buldum ve bugün ağlaya ağlaya Sakarya barınağına teslim ettim yavrumu. Barınakta tanıdığımız veteriner çalışıyor bugün iletişime geçtik sabaha çıkmaz dediler. Dostlar yardımcı olur musunuz sizce barınakta iyi bakıyorlar mıdır iyileşir mi? Sakarya/Adapazarı barınağında
Büyük ihtimal parvovirustür kurtulma şansı çok düşük karma aşılarını yaptırmamışssın büyük ihtimal o yüzden sistemik tedavisi yok serum antibiyotikler ile düşük bir ihtimal kurtulabilir ama barınak durumları içler acısı.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Büyük ihtimal parvovirustür kurtulma şansı çok düşük karma aşılarını yaptırmamışssın büyük ihtimal o yüzden sistemik tedavisi yok serum antibiyotikler ile düşük bir ihtimal kurtulabilir ama barınak durumları içler acısı.
Dostum kurtulamadı diyor okuyun bi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem Duman
dediğin gibi parvovirüs veterinere aşıları için götürdüğümüzde iç dış parazit yapıldı 1 hafta sonra karma aşısını yaparız dedi bizde pek bilgi sahibi değildik bu konularda veteriner sonuçta en iyisini bilir dedik ama keşke herkes işini para için değil de hakkıyla yapsa

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_