Neler Yeni

Yayımlayacağım gotik öykü kitabı hakkında sorularım var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba! Ben kısa gotik öyküler yazıyorum. KDY (Kitapyurdu) ile fiziksel olarak yayımlayacağım. Birtakım sorularım vardı.
Bu öyküler gotik türden ve kısa öyküler.

Sorularım:
  1. İçinde toplam 8 öykü var. Sayfa sayısı şu an 50. Sizce çok mu kısa? Örneğin Edgar Allan Poe'nun Morgue Sokağı Cinayetleri isimli öykü kitabı 64 sayfa. Yani bana göre yeterli bir uzunlukta. Öykülerin niteliğinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki daha uzun sürede, acele etmeden, sayfa sayısını arttırabilirim. Ama yeni öykülerimi ikinci bir kitapta toplamak istiyorum. Poe gibi. Yani gelecekte kitap yayımlamayı düşünüyorum daha fazla.
  2. Siz olsanız satın alır mıydınız? Yeni, Türk bir yazar, 50 sayfalık, 8 öyküden oluşan bir kitap yayınlamış. Sizin ilginizi çeker miydi?
  3. Gotik türü düşünürsek gotik ilginizi çeker miydi, gotik tür ilginizi çekiyor mu genel olarak? Şimdiye kadar gotik tür okumamışsanız bir başlayayım der miydiniz? Bu başlangıçta yeni bir yazarın kitabını düşünür müydünüz, hani aklınızdan geçer miydi?
  4. Gotik öyküler barındırdığını iddia eden bir kitapta ne arardınız? Doğaüstü olayların ağırlıkta olması, karanlık atmosferin daha önemli olduğunu düşünmek, psikolojik elementlerin kullanımı vs. size göre hangisi daha ön planda?
Yanıtlayanlara teşekkür ederim.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,686
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
70 sayfa daha ideal gözüküyor Caner Bey.

Top Bottom