Neler Yeni

Yardım Yayın Açarken Oyunda Gereksiz Dalgalanmalı Pink Oluyor Yardım

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem, Kampanyalar, Teknik sorunlar
Hız değerlerim fotoğrafta belirttiğim gibi. Modem Tenda v12 ac1200. İnternet wifi kapalı sadece ethernetle benim pc bağlı. Arka planda hiçbirşey yok Sadece valorant ve 3000 bitrate verdiğim obs var oyunda normalde 23 26 ping alıyorum stabil fakat yayın açınca 30 50 90 dalgalanma oluyor oyunda ileri falan atıyor sebebi nedir sizce?
hız ayarım yeni.png

mfimmel

80+ Silver
Hız değerlerim fotoğrafta belirttiğim gibi. Modem Tenda v12 ac1200. İnternet wifi kapalı sadece ethernetle benim pc bağlı. Arka planda hiçbirşey yok Sadece valorant ve 3000 bitrate verdiğim obs var oyunda normalde 23 26 ping alıyorum stabil fakat yayın açınca 30 50 90 dalgalanma oluyor oyunda ileri falan atıyor sebebi nedir sizce? Alıntıyı görüntüle
Dostum sebebi çok bariz değil mi? Yayın açıyorsun haliyle internetinde ping reaksiyonu artıyor.

İnternetin ortalamaya yakın seviyede fakat kaliteli bir yayın için yeterli mi tam kestiremedim. Ve 30-50 ping gayet normal ve hissetmeyeceğin değerler 90 pingi belki hissedersin 120-150 üstüne çıkmadıkça genelde çok belli olmuyor.

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın için önemli olan upload değilmi uploadım 5.7 3000 bitrate veriyorum oyun pingine bu kadar etki etmemeli bence. 2 Sene önce açtığımda sabit 35 40 ping alıyordum.
Dostum sebebi çok bariz değil mi? Yayın açıyorsun haliyle internetinde ping reaksiyonu artıyor.

İnternetin ortalamaya yakın seviyede fakat kaliteli bir yayın için yeterli mi tam kestiremedim. Ve 30-50 ping gayet normal ve hissetmeyeceğin değerler 90 pingi belki hissedersin 120-150 üstüne çıkmadıkça genelde çok belli olmuyor.

Medax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ilayda Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mfimmel

80+ Silver
Aynı hatta o zaman downloadım 24 tü şuan 35lik paketteyim.
Hmm o zaman sorunun kaynağı Valorantın packet akışı ve/veya lokasyondan kaynaklı application firması tabanlı bir yavaşlama söz konusu olabilir. Bundan dolayı eskisi kadar iyi internet performansı sağlayamıyor olabilirler.

Seninle alakası yoktur yani fakat bir tık daha yüksek internetle bu sorunları yaşamayacağını umuyorum.

Top Bottom