Neler Yeni

YAYIN İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİLERİ

quarex34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömür Kiper
SELAMLAR DOSTLAR YAYIN İÇİN BİR SİSTEM DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇE TARAFINDA SINIR 30 BİN GİBİ BİR BÜTÇEM VAR RYZEN Mİ İNTEL Mİ KARAR VEREMİYORUM AÇIKCASI AMACIM TEK PC DE CSGO VALORANT GİBİ OYUNLARDA YAYIN AÇMAK ÖNERİSİ OLAN ARKADASLAR VARSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
SELAMLAR DOSTLAR YAYIN İÇİN BİR SİSTEM DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇE TARAFINDA SINIR 30 BİN GİBİ BİR BÜTÇEM VAR RYZEN Mİ İNTEL Mİ KARAR VEREMİYORUM AÇIKCASI AMACIM TEK PC DE CSGO VALORANT GİBİ OYUNLARDA YAYIN AÇMAK ÖNERİSİ OLAN ARKADASLAR VARSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN
13. nesil intel işlemci olabilir ddr4 ram ve b660 gibi bi anakartla kullandınmı daha ucuza geliyor amd den

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
neden bağırıyorsunuz?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
rtx 3080li sistemler vardır belki Sahibinden'de onlara bakabilirsin.
sıfır bu arada.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün
Amacım bütçeden kısmak degil hatta ddr4 degil de ddr5 ramlere yönelip sistemi ileriye dönük olmasını da düşünüyorum
DDR5 fiyatları çok pahalı, eğer onlara o kadar verirseniz işlemci ekran kartından kısmanız gerekir. Şu an o bütçede aldığınız ddr4 sistem de 6 sene rahat götürür ddr5 de. Sonra soket vs yükseltme yapmanız gerekecek. O zamana kadar ddr5 fiyatları zaten düşer. Bugün pahalıya aldığınızla kalırsınız.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Amacım bütçeden kısmak degil hatta ddr4 degil de ddr5 ramlere yönelip sistemi ileriye dönük olmasını da düşünüyorum
diğer işlemcilerde pek bilgim yok ama 13600k karşısında 7600x tercih edilebilir o zaman

quarex34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömür Kiper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 3080li sistemler vardır belki Sahibinden'de onlara bakabilirsin.
sıfır bu arada.
bahsettiğiniz sistem sıfır mı yani kafamdaki sistem hazır olarak degil kendim toparlayıp montajlamak açıkcası daha önceki sistemlerimi de böyle topladım hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom