Neler Yeni

Yayın yapmak için apu sistem toplamak mantık lı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih ACAR
Şimdi arkadaşlar yayın yapmayı planlıyorum ancak şöyle bir durum var oyun oynayacağım zaman sadece konsoldan oynayacağım bilgisayardan pek bir işim yok sadece yayını vereceğim obs üzerinden,belki ileride pcden oyun oynarım ama şuanlık sadece konsol. Sizlere tek sorum ve derdim şudur şöyle sağlam işlemcili ekran kartsız bir pc toplasam sadece işlemciden vereceğim yayınlarda bir problem yaşar mıyım bilgisi olan var mıdır ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yayın çok zor hele apuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın çok zor hele apuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın çok zor hele apuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şöyle ki yayına gidecek bilgisayarım farklı bir bilgisayar ben sadece yayını vermek ve görüntüyü aktarmak için farklı bir yayın bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. İyi yayın bilgisayarı ve o bilgisayarda iyi ekran kartı olanlar bile işlemciden veriyorlar yayını

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İ9 10850k lı bir sistem olacak, herşeyi olacak ama sadece ekran kartı olmayacak oda yayını işlemciden vereceğim için ekran kartına gerek duymadım mantık olarak oturtamadım çünkü. Çok iyi bir ekran kartı bile taksam yayını işlemciden vereceğim için ekran kartı olmasa da olur gibi geliyor . Yayında oyun bile oynasam oyun bilgisayarım farklı olacak yada konsoldon oynuyor olacağım. Hiç deneyen var mı acaba ?

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
İ9 10850k lı bir sistem olacak, herşeyi olacak ama sadece ekran kartı olmayacak oda yayını işlemciden vereceğim için ekran kartına gerek duymadım mantık olarak oturtamadım çünkü. Çok iyi bir ekran kartı bile taksam yayını işlemciden vereceğim için ekran kartı olmasa da olur gibi geliyor . Yayında oyun bile oynasam oyun bilgisayarım farklı olacak yada konsoldon oynuyor olacağım. Hiç deneyen var mı acaba ?
oyunu başka biryerden oynayacaksanız olur

Top Bottom