Neler Yeni

Yayıncılığa Başlamak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

Allmuted

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen DEmr
doğru bir bilgi değil 2 yıldır yayıncılık yapıyorum tek pc ve kaliteli yayın veriyorum çift pc anca 100k 200 k takipciye ulaştığında lazım olan bişi yapamyın yanlış bilgi vermeyin
reis müsait misin bir kaç sorum var yayında kasmalar var da

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
ben yanlış vermıyorum siz diyorsunuz ki çfit pc olamdan başlamayın diyorsunuz , büyük yayıncılar hepsi ilk başta çift pc ile mi başlamişlar hyr ben demiyorum ki çift pc lazım değil başlangiçta lazım değil fps konusuna gelirsek , benim ki kasmamaz ama kaliteli yayın veriyorum ama fps düşük sebebi pc zorluyorum en iyi görüntü verebilmek için kimse kusura bakmasın hepimiz zengin değiliz çift pc ile başlanmaz boşa masraf çünkü ilk yayın açtğınız da 1 kişi izlicek oda siz eyer ekbiniz yok ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

twtich 1 ay önce ban yiyen hesabin 15 k idi , yeni hesabim 6.5 k takipcisi var 2 yıldır bu işteyim anlık 60 50 100 30 arasında izlenen birisiyim sana bir tavsiye verebilirim az izlensende vaz geçme eski kanalım da rekor 210 idi gta 5 rp yayınım da 210 izlenmiştim anlık twitch de ama şuanda 50 60 arası sebebi ban yemem de şunu demek istiyorum ilk başladım da 1 kişi izliyordu biz ekip olarak başlamıştık 5 kişi hepsi bıraktı ben hariç hepsi uğraştılar 6 ay ve isteikleri yere gelemediler motivasyon kaybettiler bıraktılar ama halen devam ediyorum vazgeçmek yok , pc konusuna gelicek olursak en düşük 1050ti olmalı en az i5 6600k yada ryzen ise r 5100 olmalıdır kasmadan ve orta derece bir yayın verebilirsiniz , ama pc ne kadar güçlü ise o kadar iyi yayın verilsiniz , ben 1080 p 60 fps 5000 bitreit veriyorum ve 2 k da webcam veriyorum iyi görüntü veriyorum yayınıma
ban niye yedin kardeş twich de ne yaparsak ban yeniyor bazı ünlü yayıncılar bile ban yiyor napıyorlardı ban atıyorlar

Tarihci2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Hüseyin Koç
Instagram
yok
Twitter
yok
Facebook
yok
Discord
Tarihci2#3368
Reddit
yok
ban niye yedin kardeş twich de ne yaparsak ban yeniyor bazı ünlü yayıncılar bile ban yiyor napıyorlardı ban atıyorlar
yayında hitlerden bahsettim ban sebebi imiş

internet hızın nasıl kardeş kaç mb iadel olan nedir rahat yayını kastırmaması için birde obs programı kullanıyosundur sanırım bir oyundan diğer oyuna geçerken masaüstün görülyor mu bir kaç videoda yayın anahtarınızı almasınlar dikkat edin felan diyorlardı onun önüne nasıl geçerim
öncellikle ideal hiz upload [yükleme ıhzı] 78 olamlıdır 8 üstü ise harikadir pek işe yaramaz twitch en fazla 6 verebilirsiniz , obs kanallar var o kanalları kendiniz kuruyorsunuz isteğinize göre bende sistem şu , 1 . intro giriş , 2 webcam sohbet 3 . fps oyunları ,4 mobil oyunlar .5 video izleme ; bu Şekilde kanallar oluşturdum istersen özel sana link atiyim obs eiğitim videoları çok youtubede yada discord varsa yardım ederim

reis müsait misin bir kaç sorum var yayında kasmalar var da
tabii ki sorun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye