Neler Yeni

Yaz Aylarinin Klasi̇k Sorusu Hangi̇ Masaüstü Vanti̇latörü Almaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet
Bütçe
1500
Evet arkadaşlar malumunuz yaz geldi sistemlerimizi yeniledik keyfimiz az buçuk yerinde şimdilik sorunum ise yaz aylarında bilgisayar başında terlemek yahu terlesem iyi mousepad büyük olduğu için hoş olmuyor kolumu koyuyorum haliyle rahatsız ediyor o yüzden masaüstü vantilatör önerilerinizi bekliyorum bütçe olarak sınırım yok o zaman normal bir vantilatör al demeyin lütfen ben masaüstü istiyorum şimdiden teşekkürler

TİTAN.

80+ Platinum
Evet arkadaşlar malumunuz yaz geldi sistemlerimizi yeniledik keyfimiz az buçuk yerinde şimdilik sorunum ise yaz aylarında bilgisayar başında terlemek yahu terlesem iyi mousepad büyük olduğu için hoş olmuyor kolumu koyuyorum haliyle rahatsız ediyor o yüzden masaüstü vantilatör önerilerinizi bekliyorum bütçe olarak sınırım yok o zaman normal bir vantilatör al demeyin lütfen ben masaüstü istiyorum şimdiden teşekkürler
Up up+

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN

Yaklaşık 3 yıldır bu fanı kullanıyorum. Migrostan 30 tl ye almıştım. İki kademesi var ikisi de gayet güçlü. Gücüne oranla baktığında çok sessiz çalışıyor denilebilir. Herkese tavsiye ederim. (Başka sitelerde daha ucuza bulursunuz belki)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yaklaşık 3 yıldır bu fanı kullanıyorum. Migrostan 30 TL ye almıştım. İki kademesi var ikisi de gayet güçlü. Gücüne oranla baktığında çok sessiz çalışıyor denilebilir. Herkese tavsiye ederim. (Başka sitelerde daha ucuza bulursunuz belki)
everest efn-600 e baktım beğendim açıkçası onun için bir fikrin var mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
o küçücük vantilatörler serinletecek mi ?

Top Bottom